Laituripaikat

Paikat varataan ja maksetaan sähköisen järjestelmän kautta itse. Vuokrattavissa olevat paikat näkyvät palvelussa reaaliaikaisesti jokaiselle käyttäjälle. Onnistuneesti varatut ja maksetut paikat (tai valittu maksuvaihtoehdoksi lasku) eivät näy palvelussa.


Palvelu avautuu viime kaudella paikan vuokranneille 1.2.. Uudelleen varausaika on 4 viikkoa. Mikäli vanhaa paikkaa ei halua, siitä ei tarvitse erikseen ilmoittaa.


Tämän jälkeen palvelu avautuu myös uusille asiakkaille. Tällöin varaamatta jääneet paikat vapautuvat uudelleen vuokrattaviksi.


Linkki venepaikkojen varauspalveluun>>


Laituripaikan sähköinen varaaminen sekä maksaminen edellyttää voimassa olevaa sähköpostiosoitetta sekä verkkopankkitunnuksia. Ensimmäisellä kerralla käyttäjä luo varauspalveluun käyttäjätunnuksen, jolloin varaajan on annettava palvelun käyttöön sekä henkilötiedot että veneen tiedot.


Mikäli paikan varaajalla ei ole käytössään sähköpostiosoitetta tai verkkopankkitunnuksia, voi paikan vuokrata lähettämällä hakemuksen verkkosivujen kautta (tästä), tulostaa paperinen hakemus ylläolevan linkin sivun oikeasta laidasta, ja toimittaa se joko johonkin kaupungin palvelupisteeseen tai postitse os.

Naantalin kaupunki

Venepaikat

PL 43, 21101 Naantali

tai soittaa asiakaspalveluun arkisin 9-15 välisenä aikana.


YLLÄ MAINITUT HAKEMUSTAVAT KOSKEVAT AINOASTAAN VUOKRAAJIA, JOILLA EI OLE SÄHKÖPOSTIOSOITETTA TAI VERKKOPANKKITUNNUKSIA!

MUUSSA TARKOITUKSESSA LÄHETETTYJÅ HAKEMUKSIA EI KÄSITELLÄ.Kun maksutavaksi valitaan lasku tai paikka varataan asiakaspalvelun kautta, lasku lähetetään kotiosoitteeseen noin viikon kuluessa varauksesta. Laskussa on 14 vuorokautta maksuaikaa. Laskujemme perintää hoitaa Intrum Justitia.


31.5.2017

Lisätietoja:Katumestari
Vänni Pasi
Gsm: +358 50 339 0523


Toimistosihteeri
Sydänmaanlakka Sanna
Gsm: +358 44 417 1309
NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Laituripaikat".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.