Talvisäilytyspaikat


Talvisäilytyspaikkojen vuokraaminen muuttui syksyn 2016 aikana. Paikat varataan ja maksetaan sähköisen järjestelmän kautta itse, eikä hakemuksia enää tarvitse toimittaa muualle. Vapaat paikat näkyvät palvelussa reaaliaikaisesti jokaiselle käyttäjälle uudelleen varausjakson jälkeen. Onnistuneesti varatut ja maksetut paikat (tai valittu maksuvaihtoehdoksi lasku) eivät näy palvelussa.


Talvisäilytyspaikat kaudella 2017-2018


Talvisäilytyspaikkojen uudelleenvarauskausi alkoi 4.8.2017 kello 9.00. Tällöin palvelu avautui viime kaudella paikan vuokranneille. Vanhoilla vuokraajilla oli mahdollisuus uusia varauksensa 31.8.2017 asti. 1.9.2017 palvelu avautui uusille asiakkaille. Samalla kaikki varaamatta ja maksamatta jääneet paikat vapautuivat yleiseen vuokraukseen. Talvisäilytyspaikkoja on mahdollista varata 31.1.2018 asti.


Viime kaudella varauksen tehneille asiakkaille lähtee järjestelmästä automaattisesti sähköpostiviesti. Viestissä on linkki varauspalveluun, jossa varauksen voi uusia. Ne asiakkaat, jotka ovat tehneet varauksensa asiakaspalvelussa, saavat kirjeen postissa. Jos paikkaa ei enää tarvita, asiasta ei tarvitse erikseen ilmoittaa.


Sivun alalaidassa on ohjeita paikan uudelleen varaamiseen.


Talvisäilytyspaikkojen sopimusehtoihin voit tutustua täällä.


Linkki varauspalveluun>>


Paikan sähköinen varaaminen sekä maksaminen edellyttää voimassa olevaa sähköpostiosoitetta ja ensimmäisellä kerralla myös verkkopankkitunnuksia. Ensimmäisellä kerralla käyttäjä luo varauspalveluun käyttäjätunnuksen, jolloin varaajan on annettava palvelun käyttöön sekä henkilötiedot että veneen tiedot.


Mikäli paikan varaajalla ei ole käytössään sähköpostiosoitetta tai verkkopankkitunnuksia, ota yhteyttä asiakaspalveluun.


Ohjeita tunnuksen luomiseen ja talvisäilytyspaikan uudelleen varaamiseen löytyy alla olevasta tiedostosta.
26.10.2017


Talvis_jpg.jpg


Lisätietoja:Katumestari
Vänni Pasi
Gsm: +358 50 339 0523


Toimistosihteeri
Sydänmaanlakka Sanna
Puh: +358 2 434 5334KARTTA TALVISÄILYTYSPAIKOISTA:

* * * * * * * * * * * * * * * * * *PDF-tiedostojen lukemiseen tarvitset Adobe Reader-ohjelman.


Voit ladata ohjelman käyttöösi maksutta alla olevaa kuvaketta klikkaamalla.Adobe_reader.jpg © © © © © © © © © © © © © © ©

NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Talvisäilytyspaikat".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.