Kuvataidekoulusta valmistui ensimmäiset nuoret

Uutiset
Naantalin opiston kuvataidekoulun nuorten teemaopiskelijoiden näyttely avautui maanantaina 29.4. Birgitta-saliin. Näyttelyn avajaisissa juhlistimme valmistuvia nuoria, jotka saivat kuvataiteen perusopintojen yleisen oppimäärän päättötodistuksen.
Veistos ja maalauksia kuvataidekoulun näyttelystä

Jaoimme maanantaina 29.4. kuvataidekoulun nuorten teemaopiskelijoiden näyttelyn avajaisissa kuvataiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän ensimmäiset päättötodistukset. Lämpimät onnittelut Aino, Elsa, Jeremias, Oiva ja Peppi. Näyttely on avoinna Birgitta-salissa arkipäivinä 2.-9.5. klo 9-17, ei perjantaina 3.5.

Naantalin opiston alaisuudessa toimii lasten ja nuorten kuvataidekoulu, jossa opiskelee vuosittain n.140 lasta ja nuorta. Nuorimmat oppilaat ovat 5-vuotiaita. Kuvataidekoulun oppilasmäärä on viime vuosina kasvanut merkittävästi. Toimintaa on Kalevanniemen koululla kuvataidekoulun omissa tiloissa sekä Merimaskun koululla. Kuvataidekouluun hakeudutaan Naantalin opiston verkkokaupan kautta Ilmoittautuminen Naantalin opistoon. Toukokuun aikana avautuu jatkavien oppilaiden ilmoittautuminen. Uusia oppilaita otetaan elokuussa.

Naantalin opisto kehittää toimintaansa niin, että myös aikuisilla on mahdollisuus opiskella kuvataiteita tavoitteellisesti taiteen perusopetuksen opetussuunnitelman mukaisesti. Teemme parhaillaan Opetushallituksen myöntämällä laatu- ja kehittämishankerahoituksella kolmen opiston yhteistä aikuisten taiteen perusopetuksen opetussuunnitelmaa.

Päivitetty viimeksi
30.4.2024 9:50

Asiasanat

Lapsiperheet
Nuoret
Kulttuuri ja vapaa-aika
Kasvatus ja koulutus
Koulutus