Motivoituneet työntekijät ovat Naantalin kaupungin tärkein voimavara

Uutiset
Näin totesi kaupunginjohtaja Laura Leppänen uusien työntekijöiden tilaisuudessa, kun hän toivotti heidät lämpimästi tervetulleiksi töihin Naantalin kaupungille. Yhteinen tavoite on, että Naantali koetaan kannustavana ja mielenkiintoisena työnantajana. Motivoituneet työntekijät takaavat kaupungin hyvän palvelutason myös jatkossa. 
Kaupunginjohtaja ja uudet työntekijät

Uusien työntekijöiden perehdytystilaisuus eli tulokasinfo järjestettiin kaupungintalolla 20.4.2023 ensimmäistä kertaa koronapandemian jälkeen. Kahvitarjoilulla alkanut leppoisa tilaisuus kokosi paikalle 13 uutta työntekijää eri palveluista.

Iltapäivän aikana henkilöstöpäällikkö Irmeli Niittymäki ja henkilöstöasiantuntija Marja Vuori kertoivat monipuolisesti Naantalista työnantajana. Palkkaus, työajat, lomat, työterveys, työsuhde-edut ja monet muut työsuhteeseen liittyvät asiat tulivat tutuiksi.  Koska yhden iltapäivän aikana ei kukaan voi omaksua kaikkea työsuhteeseen liittyvää tietoa, kannustivat Niittymäki ja Vuori tulokkaita tutustumaan kaupungin sisäisen verkkopalvelu Jemman antiin. Sieltä löytyy Työn tueksi ja Kehity ja voi hyvin -otsikoiden alta paljon kaikkia työntekijöitä koskevia ohjeita ja vinkkejä.

Työturvallisuus luodaan arjessa

Hallintojohtaja Riitta Luotio kertoi hallinnon palveluista ja kaupungin päätöksenteosta. Sivistysjohtaja Kimmo Kuusimäki selvitti varhaiskasvatuksen, koulujen, kirjastojen ja kulttuuripalvelujen tarjontaa. Tekninen johtaja Reima Ojala totesi kaupungin teknisten palvelujen hoitavan mm. tonttikauppaa, katujen rakentamista ja ylläpitoa, viheralueita sekä lupa- ja ympäristöasioita.

Työsuojelupäällikkö Anne Anttila selvitti työsuojelun ja -terveyden merkitystä työntekijöille. Anttila muistutti, että työturvallisuus luodaan arjessa. Omilla jokapäiväisillä valinnoilla me itse kukin voimme parantaa omaa ja toisten jaksamista sekä työterveyttä.
 

Reima Ojala ja Toni Hurnanen istumassa saunatilojen kokoushuoneessa.

Toni Hurnanen (kuvassa oikealla Reima Ojalan vieressä) aloitti työt Naantalin Vesihuollossa syyskuussa 2022 erikoisammattimiehenä. Hän kertoo tehtävien olevan monipuolisia ja ne sisältävät töitä sekä kentällä että toimistossa. Reilun puolen vuoden kokemuksella hän toteaa:
"Ei mulla ole mitään valittamista töiden suhteen. Sähköpuolen töitähän tänne on tultu tekemään ja monipuolisesti niitä on riittänyt."

Aurinkoa arkenakin! Naantalin kaupunki julkaisee viikoittain aurinkoisia uutisia, joiden tarkoituksena on tuoda esille kaupungin positiivisia tapahtumia. Aurinkoisen uutisen tunnistat kuvan Onnellinen aurinko -elementistä. Tunnisteella #viikonaurinkoinenuutinen voit seurata aihetta sosiaalisessa mediassa.

Päivitetty viimeksi
26.4.2023 11:30