Karttoja verkosta

Naantalin uusi karttapalvelu on avattu!


Naantalin karttapalvelu


Naantalin karttapalvelusta on mahdollista katsoa ja tulostaa Naantalin kaupungin ja Suomen ympäristökeskuksen kartta-aineistoja. Palvelusta löytyvät mm. Naantalin kantakartta- ja kaava-aineistot sekä Natura2000 kohteet ja pohjavesialueet.


Huom! Karttapalvelusta tulostetut kartat eivät ole virallisia karttoja ja eivät siksi kelpaa esim. lupahakemusten liitteeksi. Viralliset karttaotteet tulee tilata maankäyttöosaston asiakaspalvelusta. Tilaa kartta tästä.
Turun seudun karttapalvelu

Turun seudun opaskartta -aineisto on kiinteistölaitoksen valmistama ja ylläpitämä 1:20 000 mittakaavainen kartta-aineisto Turun seudulta. Aineisto pidetään jatkuvasti ajan tasalla kunnista saatavan päivitysaineiston perusteella. Aineistoa käytetään erilaisissa painetuissa kartoissa,  internet-kartta- palveluissa sekä lukuisten teema- karttojen pohja-aineistona.


Opaskartassa on yksityiskohtia karsittu ja yleistetty painottaen katuverkoston ja nimistön ja osoitteiston merkitystä. Aineistosta painetaan vuosittain erilaisia myytäviä opaskarttoja. Opaskartta on saatavilla myös digitaalisena joko vektori- tai rasterimuotoisena. Asiakkaalla on lisäksi mahdollisuus vaikuttaa tilaamansa tuotteen tietosisältöön.


Lounaispaikka


Lounais-Suomen alueellinen paikkatietokeskus

Lounaispaikka on paikkatietoyhteistyöverkosto, joka kokoaa yhteen lounaisen Suomen paikkatietoalan toimijat. Lounaispaikan paikkatietoportaali tarjoaa mahdollisuuden paikkatietoaineistojen katseluun. Näiltä sivuilta löydät tietoa toiminnastamme, yhteistyöhankkeista ja paikkatietoalan kehityksestä.


Paikkatietoikkuna - Avoin karttapalvelusi


Paikkatietoikkuna on julkinen, kaikille avoin ja maksuton verkkosivusto, jonne on koottu paikkatietoa ja asiaa paikkatiedosta.20.3.2018


Linkkejä karttapalveluihin:


Naantalin karttapalvelu


Turun karttapalvelu.jpg 

Turun karttapalvelu


Lounaispaikka logo.jpg 

Lounaispaikkakarttapaikka logo musta 1.jpg  

Karttapaikka


Paikkatietoikkuna logo.jpg

PaikkatietoikkunaLisätietoja:

Paikkatietosuunnittelija
Correia Noca Henna
Gsm: +358 44 733 0085
etunimi.sukunimi@naantali.fi
.

NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Karttoja verkosta".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.