Äänikirjat

Kirjaston kokoelmasta löytyy kauno- ja tietokirjallisuutta äänikirjoina CD-levymuodossa. Mikäli tavallisen kirjan lukeminen on vaikeaa tai mahdotonta, Naantalin pääkirjastossa voi liittyä myös Celian maksuttoman äänikirjapalvelun asiakkaaksi.


Äänikirjojen laina-aika on sama kuin painetuilla kirjoilla eli 28 päivää. Kirjaston kokoelmassa on äänikirjoja aikuisille, lapsille ja nuorille. Kaikki Vaski-kirjastojen äänikirjat löytyvät Vaski-verkkokirjastosta.


Celian äänikirjat lukemisesteisille henkilöille

Celia on valtakunnallinen asiantuntijakeskus, joka tuottaa ja välittää äänikirjoja kaikille, joille tavallisen kirjan lukeminen on hankalaa esimerkiksi heikentyneen näön, oppimis- tai lukivaikeuden, muistihäiriön, lihassairauden tai muun vastaavan syyn vuoksi. Celian äänikirjapalvelu on maksuton.


Celian valikoimasta löytyy kauno- ja tietokirjallisuutta eri-ikäisille sekä oppikirjoja. Yhteensä kokoelmassa on jo yli 40 000 äänikirjaa. Celian äänikirjakokoelmaan voi tutustua Celianet-verkkopalvelussa: www.celianet.fi.   


Celian äänikirjojen kuuntelu

Celian äänikirjoja voi kuunnella suoraan verkosta tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla. Kirjan voi myös ladata ja siirtää kuunteluohjelmaan tai -laitteeseen. Ohjeet kuunteluun löytyvät: www.celia.fi/ohjeet/.


Mikäli verkkokuuntelu ei ole mahdollista, Celiasta saa myös äänikirjoja CD-levymuodossa. Celian CD-äänikirjoja voi kuunnella esimerkiksi CD- tai DVD-soittimella, joka toistaa mp3-tiedostoja, mp3-soittimella tai Daisy-soittimella.


Celian äänikirjapalvelun asiakkaaksi

Celian asiakkaaksi voi liittyä Naantalin kirjastossa. Todistusta lukemisen vaikeudesta ei tarvitse esittää. Celian asiakkaaksi liittymistä varten varataan aika pääkirjaston neuvonnasta tai kirjastovirkailijoilta:


  • Nina Sahi

       puh:+358 44 7115 273

       nina.sahi@naantali.fi


  • Minna Ylikotila

       puh:+358 44 4171 220

       minna.ylikotila@naantali.fi

4.1.2018

celialogo.jpg


       Tutustu Celian palveluihin!


Yhteystiedot


Naantalin kaupunginkirjasto

Tullikatu 11

21100 Naantali

02 434 5310


kirjasto@naantali.fi


Lähikirjastojen yhteystiedot ja aukioloajat ovat Toimipisteet-sivuilla
NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Äänikirjat".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.