Celian äänikirjat

Mikäli painetun kirjan lukeminen on vaikeaa, Naantalin pääkirjastossa voi lainata  tavallisten äänikirjojen lisäksi myös Celian CD-äänikirjoja tai liittyä Celian maksuttoman äänikirjapalvelun asiakkaaksi. Celian äänikirjat ovat tarkoitettu ainoastaan lukemisesteisille henkilöille. 


 Celian äänikirjapalvelun asiakkaaksi liittymistä varten tarvitsee varata aika kirjastosta.


Celian äänikirjat lukemisesteisille henkilöille

Celia on valtakunnallinen asiantuntijakeskus, joka tuottaa ja välittää äänikirjoja kaikille, joille tavallisen kirjan lukeminen on hankalaa esimerkiksi heikentyneen näön, oppimis- tai lukivaikeuden, muistihäiriön, lihassairauden tai muun vastaavan syyn vuoksi. Celian äänikirjapalvelu on maksuton ja sen jäseneksi voi liittyä Naantalin pääkirjastossa.


Celian valikoimasta löytyy kauno- ja tietokirjallisuutta eri-ikäisille sekä oppikirjoja. Yhteensä kokoelmassa on jo yli 40 000 äänikirjaa. Celian äänikirjakokoelmaan voi tutustua Celianet-verkkopalvelussa: www.celianet.fi.  

Celian äänikirjojen kuuntelu

Celian äänikirjoja voi kuunnella suoraan verkosta tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla. Kirjan voi myös ladata ja siirtää kuunteluohjelmaan. Ohjeet kuunteluun löytyvät: www.celia.fi/ohjeet/.


Mikäli verkkokuuntelu ei ole mahdollista, Celiasta saa myös äänikirjoja CD-levymuodossa. Celian CD-äänikirjoja voi kuunnella esimerkiksi CD-soittimella, joka toistaa mp3-tiedostoja tai Daisy-soittimella. Daisy-soittimia voi anoa lainaan Näkövammaisten liitosta.

 

Naantalin pääkirjastossa on myös lainattavia Celian CD-äänikirjoja. Vaski-kirjastojen yhteisessä kokoelmassa on yli 1900 Celian CD-äänikirjaa, joita voi varata ilmaiseksi.

Celian äänikirjapalvelun asiakkaaksi

Celian asiakkaaksi voi liittyä Naantalin kirjastossa. Todistusta lukemisen vaikeudesta ei tarvitse esittää. Celian asiakkaaksi liittymistä varten varataan aika pääkirjaston neuvonnasta tai kirjaston henkilökunnalta:Kirjastovirkailija
Ylikotila Minna
Gsm: +358 44 4171 220
etunimi.sukunimi@naantali.fi
                                             
Kirjastonhoitaja
Hilska Anna
Gsm: +358 44 4171 313
etunimi.sukunimi@naantali.fi

7.11.2018

celialogo.jpg

       Tutustu Celian palveluihin!


MG_6775.jpg

MG_7736-2.jpg

Yhteystiedot


Naantalin kaupunginkirjasto

Tullikatu 11

21100 Naantali

02 434 5310


kirjasto@naantali.fi


Lähikirjastojen yhteystiedot ja aukioloajat ovat Toimipisteet-sivuilla

NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Celian äänikirjat".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.