Elokuvat

Kirjaston kokoelmissa on sekä kotimaisia että ulkomaisia elokuvia. Kokoelmaan hankitaan elokuvia eri tyylilajeista, aikakausilta ja kulttuureista.

ElokuvatKokoelmassa on kotimaisia ja ulkomaisia elokuvia sekä jonkin verran TV-sarjojen tuotantokausia. Elokuvat ovat dvd- ja Blu-ray-muodossa. Lasten elokuvat ovat lastenosastolla. VHS-kasetteja on enää lastenosastoilla sekä Rymättylän lähikirjastossa.


Elokuvien harrastajien syytä muistaa myös muiden Vaski-kirjastojen elokuvakokoelmat. Vaski-verkkokirjastosta kannattaa etsiä elokuvia, joita ei Naantalin kaupunginkirjaston kokoelmista löydy.


Elokuvien laina-aika on kaksi viikkoa.


Dvd-muotoiset dokumentit ovat tietokirjaosastolla tietokirjojen joukossa.


Elokuvien ikärajat


Uusi Kuvaohjelmalaki astui voimaan 1.1.2012. Laki säätelee mm. yleisölle tarjottavien kuvaohjelmien ikärajoja. Lain mukaan näitä kuvaohjelmia ovat elokuva, televisio-ohjelma, peli tai muu liikkuvina kuvina teknisin keinoin katseltavaksi tarkoitettu sisältö. Lain mukaiset uudet ikärajat ovat 12 vuotta (aikaisemmin 11 ja 13 vuotta) ja 16 vuotta (aikaisemmin 15 vuotta).


Kirjastojärjestelmä estää automaattisesti alaikäistä lainaamasta tai varaamasta elokuvia, joiden ikärajaa asiakas ei täytä.


Hankintaehdotukset


Hankintaehdotuksia otetaan niin elokuvien kuin muunkin aineiston osalta mielellään vastaan. Kirjastokäyttöä varten elokuvalla täytyy olla lainausoikeudet. Kirjastoon voidaan siis hankkia vain sellaisia elokuvia, joilla on tekijänoikeuksien haltijan myöntämä lainausoikeus, ja joista on maksettu tekijänoikeusmaksut.

29.9.2017Linkkejä

Hankintaehdotus 

Hankintaehdotus

Yhteystiedot


Naantalin kaupunginkirjasto

Tullikatu 11

21100 Naantali

02 434 5310


kirjasto@naantali.fi


Lähikirjastojen yhteystiedot ja aukioloajat ovat Toimipisteet-sivuillaNAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Elokuvat".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.