Kotiseutukokoelma

Kirjaston kotiseutukokoelmaan kerätään Naantalia ja naantalilaisia käsitteleviä teoksia sekä naantalilaisten tuottamaa aineistoa. Kotiseutukokoelman aineistoa ei lainata, joten aineistoa voi tutkia vain kirjastossa.

Naantali 1920-luvullaKotiseutukokoelmassa on aineistoa laidasta laitaan - kuvatallenteista äänitteisiin, äänikirjoista lehtileikkeisiin sekä kirjoihin. Kokoelma on sijoitettu lukittuihin vitriineihin, joten kokoelmaan tutustuvaa asiakasta neuvotaan kirjaston asiakaspalvelussa. Kotiseutukokoelman saatavuustiedot löytyvät myös verkkokirjastosta.


Kotiseutukokoelman lisäksi kirjastossa on Naantali-hylly, johon on sijoitettu Naantalia käsitteleviä teoksia kaunokirjallisuudesta tietokirjoihin. Naantali-hyllyn aineistoa voi lainata ja aineistossa on normaalit laina-ajat.


Kotiseutukokoelman aineistoa on myös digitoitu yleisten kirjastojen digitointihankkeen puitteissa. Naantalin digitoitu aineisto on jaoteltu alakokoelmiin: Kultaranta, matkaoppaat Naantalista, Naantalin kylpylä ja Naantalin luostari.

29.9.2017Linkkejä

Museo 

Naantalin museo

Yhteystiedot


Naantalin kaupunginkirjasto

Tullikatu 11

21100 Naantali

02 434 5310


kirjasto@naantali.fi


Lähikirjastojen yhteystiedot ja aukioloajat ovat Toimipisteet-sivuilla
NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Kotiseutukokoelma".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.