Kirjastokortti

Kirjastokortti on henkilökohtainen arvokortti. Kirjastokortti on aina esitettävä lainattaessa.

Kirjastokortin saa mistä tahansa Vaski-kirjastosta esittämällä kuvallisen henkilötodistuksen, jossa on henkilötunnus. Alle 18-vuotias saa kirjastokortin huoltajan kirjallisella suostumuksella. Kirjastokortin saamiseksi ei ole alaikärajaa, vaan kaikki, joilla on henkilötunnus, voivat saada kirjastokortin. Kirjastokortin saaminen edellyttää voimassa olevaa osoitetta Suomessa. Ensimmäinen kirjastokortti on maksuton.


Kirjastokortin haltija on aina vastuussa kortilla lainatusta aineistosta. Alle 18-vuotiaan kirjastokortilla lainatusta aineistosta vastaa huoltaja.Kirjastokortin katoaminen


Kortin katoamisesta tulee ilmoittaa kirjastoon välittömästi. Katoamisilmoituksen jälkeen asiakas ei ole vastuussa kortilla lainatusta aineistosta, joka on lainattu ilmoituksen tekemisen jälkeen.


Kadonneeksi ilmoitettu kortti poistetaan käytöstä. Uusi kortti kadonneen tilalle on maksullinen.


Tunnusluku


Kirjastokortin lisäksi verkkokirjaston ja lainausautomaattien käyttöön tarvitaan tunnusluku. Tunnusluvun saa henkilökohtaisesti mistä tahansa Vaski-kirjastosta esittämällä kuvallisen henkillötodistuksen.


Tunnuslukua ei anneta puhelimitse tai sähköpostitse.


Yhteystietojen päivittäminen


Osoitteen- tai nimenmuutoksista tulee ilmoittaa välittömästi kirjastoon. Jos käytössä on tekstiviesti- tai sähköposti-ilmoituksia, myös muuttunut sähköpostiosoite tai puhelinnumero on syytä ilmoittaa kirjastoon.


Muutokset voi tehdä missä tahansa Vaski-kirjastossa tai verkkokirjastossa. Verkkokirjastossa muutoksen tekeminen vaatii kirjautumisen omiin asiakastietoihin kirjastokortin numerolla ja tunnusluvulla.


Asiakastietojen luottamuksellisuus


Kirjastolla on oikeus henkilötietolain mukaan rekisteröidä asiakkaan henkilötunnus. Asiakasrekisteriin tallennetut tiedot ovat luottamuksellisia eikä niitä luovuteta ulkopuolisten käyttöön. Asiakkaalla on oikeus tarkistaa itseään koskevat tiedot. Huoltaja voi saada tietoa huollettavansa lainoista ja maksuista.

29.9.2017Linkkejä

Vaski-käyttösäännöt

Yhteystiedot


Naantalin kaupunginkirjasto

Tullikatu 11

21100 Naantali

02 434 5310


kirjasto@naantali.fi


Lähikirjastojen yhteystiedot ja aukioloajat ovat Toimipisteet-sivuillaNAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Kirjastokortti".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.