Tietokannat

Kirjasto on hankkinut asiakkaiden käyttöön useita erilaisia tietokantoja. Osa tietokannoista toimii vain kirjaston asiakaskoneilla, mutta osaan on myös etäkäyttömahdollisuus.

 

eMagz 

eMagz lehtipalvelun valikoimaan kuuluu 147 kotimaista lehteä. Palvelu on käytettävissä vain kirjaston asiakaskoneilla.

 

ePress

ePress tarjoaa kotimaiset paikallis- ja maakuntalehdet luettavaksi heti niiden ilmestyttyä painosta. Palvelun arkisto on 60 päivää. Varsinais-Suomen lehdistä luettavissa ovat mm. Turun Sanomat, Rannikkoseutu sekä Åbo Underrättelser. ePress on käytettävissä vain kirjaston asiakaskoneilla joko työpöyden kuvakkeesta tai osoitteessa http://www.epress.fi.


Naxos Jazz

Jazz-musiikin aarreaitta. Kuunnteltavana yli 90 000 kappaletta klassikoista kiinnostaviin uutuuksiin. Palveluun kirjaudutaan kirjastokortin numerolla.


Naxos Music Library

Palvelu on käytettävissä Vaski-kirjastojen kirjastokorteilla esimerkisi kotikoneilla. Pääsääntöisesti taidemusiikkia sisältävässä palvelussa on 90 000 albumia ja 1,3 miljoonaa kappaletta. Palveluun kirjaudutaan kirjastokortin numerolla.


Naxos Spoken Word

Sisältää 1500 äänikirjaa, joita voi kuunnella suoraan verkosta. Tarjolla on englanninkielisiä klassikoita Austanista Shakespeareen. Palveluun kirjaudutaan kirjastokortin numerolla.


Naxos Video Library

Taidemusiikin katselu- ja kuuntelupalvelu. Yli 1700 täyspitkää videotaltiointia, erityisesti taidemusiikkia. Valikoimassa konsertteja, oopperaa, balettia ja dokumentteja. Palveluun kirjaudutaan kirjastokortin numerolla.


PressReader

Sisältää yli 3000 kansainvälistä ja kotimaista sanomalehteä sähköisenä näköisversiona noin sadasta maasta ja lähes 60 eri kielellä. Sanomalehdet ovat käytettävissä välittömästi niiden ilmestyttyä painosta ja ne säilyvät arkistossa 60 päivän ajan.


Rock's Backpages

Rock's Backpages on maailman suurin musiikijournalismin verkkoarkisto. Palvelu sisältää artikkeleita sadoista lehdistä - Rolling Stonesta ja MOJOsta lähtien.


Suomen kansallisbiografia

Kansallisbiografia-verkkojulkaisu on suomalaisten pienoiselämäkertojen kokoelma, johon kuuluu (vuoden 2010 alussa) 6155 elämäkertaa esihistorialliselta ajalta nykypäivään. Elämäkerrat on kirjoitettu Suomen Historiallisen Seuran hankkeessa 1993−2001; kirjoittajina on yli 700 suomalaista historian ja muiden alojen tutkijaa. Sivustolla on hakukone, jolla tietoja voi hakea nimen lisäksi ajan, paikkakunnan, toimialan tai sukupuolen mukaan sekä vapaasanahakuna. Kansallisbiografiaa voi toistaiseksi käyttää vain kirjaston asiakaskoneilla.


Suomen Turku

Suomen Turku -kotiseutulehden vuosikerrat 1959-1979 digitoituina versioina. Lehti käsittelee Turkua muun muassa kulttuurin, tieteen ja liike-elämän näkökulmasta. Lehteä julkaisee Turkuseura-Åbosamfundet.

22.11.2018Linkkejä


kel-askel.jpg

Yhteystiedot


Naantalin kaupunginkirjasto

Tullikatu 11

21100 Naantali

02 434 5310


kirjasto@naantali.fi


Lähikirjastojen yhteystiedot ja aukioloajat ovat Toimipisteet-sivuilla


 

NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Tietokannat".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.