Tutustu Naantaliin mobiilioppaan avulla!

Naantalin museo on julkaissut neljä eri mobiiliopastusreittiä, joiden avulla voit itsenäisesti tutustua aiheisiin omassa tahdissa ja vaikka pienissä palasissa.


Mobiiliopastukset toimivat kaikenlaisilla älylaitteilla – kännykällä, tabletilla tai pöytätietokoneellakin. Käyttöä varten ei tarvitse ladata erillistä sovellusta, vaan reittiin pääsee verkkoselaimen kautta tai QR-koodin avulla.

Mobiilioppaan käyttö on ilmaista.


Muistomerkkejä ja -laattoja

Reitti esittelee keskustassa ja vanhassakaupungissa sijaitsevat muistomerkit ja -laatat. Mobiililaitteella saat lisätietoa matkan varrelle osuvasta muistomerkistä tai voit erikseen suunnitella kävely- tai pyöräilyreittejä näiden muistomerkkien tutkimiseksi.


Kiertämään voit lähteä vaikka museon Humpista, Mannerheiminkatu 21. Sisäänkäynnin vieressä olevassa ikkunassa näkyvä QR-koodi ohjaa sinut oikealle sivulle. Koodin voit myös lukea tämän sivun oikeasta reunasta tai jos haluat tehdä nojatuolimatkan, voi tutustua reittiin omalla kotikoneella tämän linkin kautta.


Hiilolan pihapiiri

Tämä mobiiliopas perehdyttää sinut Hiilolan talon pihapiiriin ja sen rakennuksiin. Reitti on kierrettävissä museon ollessa avoinna tai tietokoneruudulla tietysti milloin tahansa, tämän linkin kautta!


Hiilolan porvariskoti

Mobiiliopas antaa sinulle lisätietoa Hiilolan talosta, sen vaiheista, esineistöstä, asukkaista ja muusta mielenkiintoisesta.

Opas on tarkoitettu museokierroksen tueksi, mutta voit tutustua siihen myös muualla. Löydät oppaan tämän linkin takaa.


Leikki- ja pelikierros vanhassakaupungissa

Oppaan tarkoituksena on tarjota hauskaa tekemistä esim. lapsille isovanhempineen. Vanhemmat lapset osaavat kiertää lenkin itsekin, mutta nuoremmille tarvitaan aikuinen mukaan.

Reitin varrella tutustutaan viiteen kohteeseen vanhassakaupungissa ja jokaisessa paikassa leikitään tai pelataan. Matkalle lähdetään Hiilolan talosta, josta saa mukaansa tarvikepussin kassalta. Kierros on maksuton!

Kierros löytyy myös täältä.
Kaikki Naantalin museon mobiilioppaat löytyvät tältä sivulta:

http://tarinasoitin.fi/naantalinmuseonmediaoppaat


Mobiilioppaat ovat Naantalin museon tekemiä, tekniikasta vastaa Momeo Oy:n Tarinasoitin. Oppaat ovat osa Suomen museoliiton Seinätön museo -yhteistyötä.
4.10.2017

Kuva: Mari Termonen
Mobiilioppaat avaavat sinulle tietoja mm. kaupungin muistolaatoista.Tässä QR-koodi, jonka skannaamalla pääset reittiin Muistomerkkejä ja -laattoja:


QRmuistomerkit_lev200.jpg


Tässä QR-koodi Hiilolan pihapiirin reittiin:


QRHiilola_lev200.jpg


Tässä Hiilolan porvariskodin kierroksen QR-koodi:


QRporvkoti_lev200.jpgLeikki- ja pelikierrokseen pääset tutustumaan tämän QR-koodin skannaamalla:


qr_pelitjaleikit_200.jpg

NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Mobiilioppaat".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.