Seutulippu

Seutulippu on edullinen tapa matkustaa Turun seudulla. Lippu on käytössä Turussa ja ympäristökunnissa, myös Naantalissa.

 

Lipun kelpoisuusaika on 30 päivää ostopäivästä. Se on henkilökohtainen älykortti, jonka kelpoisuusaikana voit rajoituksetta matkustaa kaikissa busseissa seutulippukuntien alueella ja vaihtaa maksutta vuorosta toiseen. Pikavuoroissa peritään pikavuoromaksu.

 

Seutulippualueeseen kuuluvat: Aura, Kaarina, Lieto, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Paimio, Parainen, Raisio, Rusko, Sauvo ja Turku.

 

 

HINTA

Seutulipun hinta määräytyy kotipaikkakunnan mukaan. Naantalin alueen asukkaille lipun hinta on 58 €.

 

 

SEUTULIPUN HANKKIMINEN

Seutulippuja myy Matkahuolto Turun linja-autoasemalla.

 

1

Seutulipun ostohetkellä allekirjoitetaan myyntitosite, jossa on kerrottu seutulippuun liittyvistä ohjeista ja ehdoista. Voit tulostaa ja täyttää myyntitositteen myös etukäteen, kun olet menossa ostamaan seutulippua. 

 

Saat tositelomakkeen Matkahuollosta, Turun seutulippualueen kuntien infopisteistä (NAANTALISSA kaupungintalon, Merimaskun, Rymättylän ja Velkuan palvelupisteistä), paikallisliikenteen palvelutoimistosta Turussa (Eerikinkatu 10, Forum-piha) tai Matkahuollon internetsivulta >>

 

2

Lipun eli henkilökohtaisen ladattavan korttisi saat Turun Matkahuollon lipunmyynnistä. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi sitä noutaessasi.

Kortista peritään ensimmäisellä kerralla 6,50 €:n korttimaksu.

 

 

SEUTULIPUN KÄYTTÄMINEN 

Jatkossa matkustusoikeutta voit ladata korttiin Matkahuollon lisäksi myös R-kioskeissa sekä busseissa, ei kuitenkaan Turun sisäisen liikenteen busseissa. Matkustusoikeutta ostetaan 30 vrk:n erissä milloin tahansa lipun voimassaolon aikana. Kortille mahtuu korkeintaan 59 matkustusvuorokautta.

 

Turun seudun seutuliput ovat korttityypistä riippuen joko kontakti- tai etäkortteja. Kontaktikortti ojennetaan maksun suorittamiseksi kuljettajalle, joka käyttää kortin rahastuslaitteessa.
Etäkorttia puolestaan näytetään itse erilliselle rahastuslaitteelle.

Matkakortin tekninen käyttöikä on kolme vuotta, jonka jälkeen on ostettava uusi matkakortti. Teknisellä käyttöiällä taataan kortin toimivuus.

 

10.5.2012

 

 

 

Turun_seutulippu_logo 

 

 

 

 

Lisää tietoa:

 

Matkahuolto >>

TLO >> 

 

 

 

 

 

 

NAANTALIN KAUPUNKI

 

Yhteystiedot

 

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Seutulippu".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.