Nunnakadun katusuunnitelma

Nunnakadun katusuunnitelma välillä ravintola Trappi - Rantapaviljonki on julkisesti nähtävillä 9.-23.5.2017 välisen ajan kaupungintalolla (Käsityöläiskatu 2, 4.krs).


Nunnakadun päällysrakenteita on uusittu viime vuosina kahteen otteeseen. Tänä vuonna Nunnakadun saneerausurakka jatkuu ravintola Trapin kohdalta aina Vierasvenesatama Oy:n Rantapaviljongin kohdille. Päällysrakenteita uusitaan kokonaisuudessaan noin 180 metrin matkalta.


Suunnitelmassa on esitetty viimevuotisen urakan tapaan asfaltoidun ajoväylän leveydeksi 2,8 m. Jalankulkuosuudet on suunniteltu kivettävän Klassikkokivellä 1,2-3 m leveäksi. Ravintola Trapin kulmassa on näkemäestettä, joten tähän kohtaan on suunniteltu väistötila ajoneuvojen kohtaamista varten. Merisalin kohta koko leveydeltään sekä suihkulähteen ympäristö on suunnitelmassa esitetty kivettäväksi graniittinupulla. Suunnitelmassa on esitetty tälle välille myös muutamia pysäköintipaikkoja, joissa sallitaan luvalla lyhytaikainen pysäköinti venepaikan haltijoille.


Muistutukset katusuunnitelmaehdotusta vastaan on tehtävä kirjallisesti tekniselle lautakunnalle osoitettuina ja toimitettava Naantalin kaupungin kirjaamoon, os. PL 43 (Käsityöläiskatu 2), 21101 Naantali ennen nähtävänäoloajan päättymistä eli viimeistään 23.5.2017 kello 15.00 mennessä.


Lisätietoa suunnitelmasta:

Suunnitteluinsinööri
Vartiainen Nina
Gsm: +358 50 339 0562
etunimi.sukunimi@naantali.fi


3.5.2017


Suihkulähde Nunnakadulla


Tutustu suunnitelmaan:

(pdf-tiedosto)Tekninen lautakunta hyväksyi katusuunnitelmaehdotuksen ja päätti asettaa sen nähtäville:

(pdf-tiedosto)
NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Nunnakadun katusuunnitelma".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.