Vanhatien katusuunnitelma välillä Taipaleentie - Viluntie

Vanhatien katusuunnitelma käsittää Rymättylän keskustassa sijaitsevan Vanhatien saneerauksen välillä Taipaleentie - Viluntie.


Rymättylän keskustan kehittämisen tavoitteena on ollut selkeyttää ja jäsentää Rymättylän keskustan liikennejärjestelyjä. Nykytilanteessa Vanhatiellä on lähes koko kiinteistön mittainen tonttiliittymä. Myös kevyelle liikenteelle jäsentelemätön keskusta on turvaton.


Rymättylän keskustan kehittämiselle on laadittu parantamissuunnitelma 29.12.2010. Suunnittelussa on tehty yhteistyötä Turun Museokeskuksen kanssa. Rymättylän kirkko ympäristöineen kuuluu valtakunnallisesti merkittävien rakennettujen kulttuuriympäristöjen kohteisiin. 


Suunnitelmassa on esitetty Vanhatie välillä Taipaleentie – Ahteentaantie sekä Viluntie. Viluntien tienpitäjä on Varsinais-Suomen ELY-keskus.  


Katu on suunniteltu asfalttipäällysteisenä kaistaleveydeltään 3 metriä.  Vanhatielle on suunniteltu asfalttipäällysteinen, 3 metriä leveä kevyen liikenteen väylä. Kirkon puolelle on suunniteltu reunakivellinen asfalttipäällysteinen jalkakäytävä leveydeltään 3 metriä, kirkon kohdalla jalkakäytävä on suunniteltu hiekkapintaisena ja 2 metriä leveänä.  Vanhatielle on suunniteltu korotettu suojatie Viluntien liittymään. Korttelialueelle on suunniteltu pysäköintialue.


Lisätietoja katusuunnitelmasta:


Kunnallistekniikan suunnittelija

Nina Vartiainen

Puh. +358 50 339 0562

nina.vartiainen@naantali.fi

2.10.2015


Tutustu suunnitelmaan:

(pdf-tiedosto)

Tekninen lautakunta hyväksyi 

katusuunnitelmaehdotuksen ja päätti asettaa sen nähtäville:

(pdf-tiedosto)NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Vanhatien katusuunnitelma välillä Taipaleentie - Viluntie".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.