Yhdistystoiminnasta virtaa ja voimia arkeen

Naantalissa toimii lukuisa joukko erilaisia seuroja, järjestöjä ja yhdistyksiä, jotka kaikki toivottavat Sinut tervetulleeksi mukaan toimintaansa.


Tämä on oikea paikka yhdistyksen palveluita hakevalle! Yhdistyshaun avulla löydät Naantalin yhdistysten ajantasaiset yhteystiedot sekä yhdistysten tuottamaa tietoa toiminnastaan. Löydä uusi harrastus, ota yhteyttä samanhenkiseen porukkaan tai selaile vapaammin lähiseutusi vapaaehtoistoimintaa.Kannustamme kaikkia naantalilaisia yhdistyksiä päivittämään omat yhteystietonsa ja ylläpitämään niitä maksuttomassa yhdistystieto.fi-palvelussa!


Ajankohtaista yhdistyksilleYhdistys - Tarjoa kiinnostuneille ajantasaiset yhteystiedot ja houkutteleva esittely toiminnasta


Haku sisältää julkisen rekisteritiedon lisäksi tarkempaa ja monipuolisempaa informaatiota. Yhdistyshaun avulla yhdistys voi esitellä toimintaansa sekä päivittää uusimmat yhteystietonsa näppärästi itse haun tietokantaan. Ajantasaiset tiedot yhdistyshaussa takaavat loistavan näkymispaikan Naantalin yhdistyksille. Palvelu on maksuton.


Yhdistystieto on myös tietopankki


Yhdistystieto.fi:n tietopankista löytyy monenmoista tietoa ja opastusta yhdistystoiminnan pyörittämiseen. Palvelu tarjoaakin yhdistykselle laajan näkyvyyden lisäksi myös runsaasti käytännön neuvoja.16.10.2018Hyvä yhdistysaktiivi!


Tutustu kaikkiin yhdistystieto.fi-sivuston palveluihin:


yhdistystieto.fiAvustuksia liikunta- ja nuorisotyön tukemiseenAvustuksia kulttuurin tuottamiseenNAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Yhdistykset".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.