Vilkasta teatteritoimintaa

Naantalin alueella toimii kolme harrastajateatteria ja yksi ammattiteatteri. Rymättylän, Meriteatterin ja Merimaskun teatterien esityskausi keskittyy kesäaikaan. Tule nauttimaan elämyksistä! 


Naantalin Teatteri


Naantalin Teatteriyhdistys ry:n ylläpitämä Naantalin Teatteri  tarjoaa näyttämötaiteen elämyksiä ympäri vuoden. Teatteri harjoittelee ja esiintyy Kristoffer-salissa, Opintie 2.


Rymättylän Teatteri


Rymättylässä toimiva teatteri on keskittynyt pääasiassa  kesäteatteritoimintaan.  Rymättylän Teatteri harjoittelee nuorisotalossa, jonka teatteripihalla on n. 250 hengen katsomo.


Teatteriesitysten samoin kuin muun tapahtumatarjonnan ajankohdat ja lisätiedot löydät tapahtumakalenterista.


Meriteatteri


Meriteatteri on vuonna 2013 perustettu nuorista teatterialan ammattilaisista ja opiskelijoista koostuva teatteriseurue. Esitykset hakevat innoitustaan paikallishistoriasta, saaristoluonnosta ja merestä.


Meriteatteri on rantautunut Rymättylän Röölän satamaan, Naantalin saaristoon. Teatteritila sijaitsee Silliperinnekeskus Dikselin yhteydessä sisätiloissa, joten sade ja merituuli eivät haittaa esityksiä. Meriteatteri laulaa, tanssii ja soittaa. Esityksissä kuullaan niin vanhoja merimieslauluja, arkkiveisuja kuin ryhmän itse säveltämää musiikkia.


Merimaskun Teatteri


Naantalin kaupunki osallistui Turun kulttuuripääkaupunkivuoden ohjelmahankkeeseen, jossa kerättiin Merimaskussa ja Rymättylässä paikallisia tarinoita, joista paikallisin voimin tehtiin teatteriesitys ammattilaisen ohjauksessa. Esitykset olivat menestys niin osallistujien kuin yleisönkin kannalta.


Merimaskussa seuraukset olivat vakavat, sillä Merimasku-Seuran ansiosta ja innostuneiden harrastajien tukemana syntyi Merimaskun Teatteri vuonna 2012.


Merimaskun Teatterin esityspaikkana kesästä 2013 alkaen toimii Kollolan kotiseututalon pihapiiri.
19.10.2017

NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Teatterit".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.