Harrastetoiminta kevät 2019

Keväällä 2019 jatkuu niin kanta- kuin saaristo-Naantalissa lapsille ja nuorille uusia, monipuolisella yhteistyöllä mahdollistettuja harrastetoimintoja ja harrastekokeilukursseja, jotka pohjautuvat uuteen matalan kynnyksen toimintamalliin. Toimintoja tulee olemaan myös koulupäivissä yhteistyössä koulujen kanssa. Harrastemahdollisuuksia on lähdetty toteuttamaan lasten ja nuorten toiveiden mukaisesti mm. keväällä teetetyn harrastekyselyn pohjalta. Kaikille lapsille ja nuorille luodaan mahdollisuus kokeilla, kokea ja löytää oma inspiroiva harrastepolkunsa. Lisätietoja toimintamallista löydät tästä


Kaikkiin toimintoihin tulee ilmoittautua. Monipuolinen harrastelista tulee päivittymään vielä alkukevään aikana.


Liikuntakerhot alakouluilla

Alakouluilla järjestetään liikuntakerhoja koulupäivän jälkeen. Lue lisää.

Lisäksi Rymättylässä on liikunnallinen aamukerho.


Muut harrastetunnit ja kurssit

Kaikkiin kursseihin on ilmoittautuminen. Ilmoittaudu tästä tai erillisestä linkistä toiminnon perässä. Toimintoihin saavat ilmoittautua kaikki alakouluikäiset naantalilaiset lapset.


UUSI! Rymättylän tanssitunti 8-12 -vuotiaille kokoontuu kevätlukukaudella 8 kertaa vkot 14-21 (2.4.-21.5.19) tiistaisin kello 14.14-15.00 Rymättylän koulun liikuntasalissa. Tanssitunti on tarkoitettu kaikille liikkeen ja tanssin iloista elämykselliisyyttä hakeville 8-12 -vuotiaille, jotka ovat kiinnostuneita monipuolisesta tanssi-ilmaisusta ja temppuilusta. Tunnilla pääsee kokeilemaan ja kokemaan monipuolista tanssin ilottelua lasten toiveet huomioiden. Aikaisempaa tanssitaustaa ei tarvitse olla vaan jokainen saa tulla juuri sellaisena kuin on!

Tanssikerhon hinta on 20€/hlö ja maksetaan palvelupisteeseen! Kerho järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 10. Ilmoittautuminen tästä


Harrastekerho Kuparivuoren koululla ti 14-15 (vkot 4-17) 2.-6.luokkalaisille paitsi aamu- ja iltapäivätoimintaan osallistuville. Toiminta voidaan aloittaa, kun ilmoittautuneita on min. 10 hlöä. Harrastekerhossa pääset kokeilemaan eri harrastemuotoja mm. animaatio, karvaiset kamut, metsäkirjasto. Toteutetaan yhteistyössä Naantalin seurakunnan kanssa. Kerho on maksuton. Mukaan mahtuu vielä innokkaita kerholaisia! Ilmoittautuminen tästä>>


Rymättylän koulun liikunnallinen aamukerho

Rymättylän koulun liikuntasalissa liikuntakerho 2-3-luokkalaisille lapsille  17.1.-9.5. (vkot 2-19) to klo 8:30-9:15. Toiminta voidaan aloittaa, kun ilmoittautuneita on min. 10 hlöä. Kerhossa leikitään, pelataan ja tutustutaan eri lajeihin. Kerhoa ohjaaja Salla Lähteenmäki. Kerho on maksuton. Mukaan mahtuu vielä innokkaita kerholaisia!Ilmoittautuminen tästä>>


Harrastekerho Rymättylän koululla maanantaisin klo 13.25-14.10 5-6-luokkalaisille (vko 2-20). Toiminta voidaan aloittaa, kun ilmoittautuneita on min. 10 hlöä. Harrastekerhossa pääset kokeilemaan eri harrastemuotoja mm. animaatio, metsäkirjasto, karvaiset kamut, luontoliikunta, kalastus yms. Kerhon tarkka suunnitelma tehdään yhdessä kerholaisten kanssa. Kerho on maksuton. Mukaan mahtuu vielä innokkaita kerholaisia! Ilmoittautuminen tästä>>


Merimaskun Temput&voimistelu –ryhmä 10krt 8-12 –vuotiaille keskiviikkoisin 23.1.-10.4.19 (ei vko 8) klo 14-15 koulun liikuntasalissa. Hinta 30€/hlö. Lisätiedot ja ilmoittautuminen www.lsnaantali.fi. Mukaan mahtuu vielä innokkaita kerholaisia! Ryhmässä opetellaan liikkumisen perustaitoja ja temppuillaan. Mukaan voivat tulla sekä pojat että tytöt. Temput & voimistelu -ryhmässä liikkuminen on iloinen asia! Jokaisella lapsella on oikeus harjoitella omien taitojensa ja toiveidensa mukaisesti. Ryhmässä luodaan voimistelutaitojen pohja, josta lapsi voi ponnistaa halutessaan eteenpäin muihin voimisteluharrastuksiin tai muuhun liikuntaan.


Velkuan Dancemix 7-12 -vuotiaille Sinervon talolla joka toinen ti 15.1.–9.4. klo 17.30–18.30 Hinta 27€/hlö koko kausi. Ilmoittautumiset www.naantali.fi/opisto tai 044 7334 651.


Lasten teatterikerho Rymättylässä 2.-3.luokkalaisille ma 21.1.–25.3. (ei vko 8) klo 12.30–14 koulun käsityötilassa. Hinta 25€/hlö. Toiminta voidaan aloittaa, kun ilmoittautuneita on min. 10 hlöä. Ilmoittautuminen tästä>>

Teatterikerhon tavoitteena ei ole teatteriesityksen valmistaminen, vaan draamakasvatuksen keinoin kehittää yhteistyökykyä, mielikuvitusta ja rohkeutta olla oma hyvä itsensä. Leikkimielisten harjoitusten avulla opitaan arvostamaan kaikkien tekemistä itse kokemalla ja näkemällä: jokaisella pienelläkin roolilla ja teolla on tärkeä merkityksensä kokonaisuudessa.

Teatteri on elämän taidetta, siksi eläytyminen erilaisiin tilanteisiin tarinoiden, rooliharjoitusten ja leikkien avulla on samalla kuin elämän harjoittelua. Vetäjänä draamakouluttaja, ohjaaja FM Soili Nurmi.


Cheergym 11–14v Suopellon koululla kevätkausi ma 7.1.–29.4. klo 16–17. Hinta 30€/hlö. Toiminta voidaan aloittaa, kun ilmoittautuneita on min. 10 hlöä. Mukaan mahtuu vielä. Lisätiedot ja ilmoittautumiset www.nvo.fi


Sirkus Lietsalan koulun liikuntasalissa la 12.1.–6.4. 6-8v klo 10–11 ja 9-12v klo 11–12. Hinta 30€/hlö. Ilmoittautumiset www.naantali.fi/opisto tai 044 7334 651.


Nuorten monilajiklubi Suopellon koululla ke 9.1.–24.4. klo 14–15.   Ilmoittautuminen tästä>>


Hevostaitokerhot

Tammikuun hevostaitokerho 7-14v. ti ryhmät klo 17-18 ja 18-19. Kerhokerrat 15.1, 22.1., 29.1., 5.2. ja 12.2. Hinta 38€/hlö. Ilmoittautumiset 10.1. mennessä kirsi@ponikumpu.fi.


PERUTTU! Maaliskuun hevostaitokerho 7-14v. pe ryhmät klo 17-18 ja 18-19 1.3., 8.3., 15.3., 22.3., ja 29.3. Hinta 38€/hlö. Mukaan mahtuu vielä innokkaita kerholaisia. Ilmoittautumiset 15.2. mennessä kirsi@ponikumpu.fi


Suitset, satula, riimu, loimi, liina, kavaletti, vastinhihna, satulavyö, rautias, kimo, ruunikko jne.…Nämä kaikki sanat liittyvät hevosharrastamiseen ja voit oppia lisää Ponikummun tallin hevostaitokerhossa. Hevostaitokerho on tarkoitettu kaikille poneista ja hevosista kiinnostuneille 6 -14v. lapsille. Hevostaitokerhossa tutustutaan poneihin ja hevosiin eläiminä.

Miten poneja ja hevosia hoidetaan? Mitä varusteita ne tarvitsevat? Miten poneja ja hevosia käsitellään? Miten ponit ja hevoset kommunikoivat? Tutustumme myös erilaisiin hevosrotuihin ja niiden käyttötarkoituksiin. Tiivistetty tietokurssi, jossa pääset harjoittelemaan myös käytännössä. Hevostaitokurssilla poneja ja hevosia voidaan käsitellä maasta käsin mm. tehtävärata kentällä, kurssi ei kuitenkaan sisällä ratsastusta.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset kirsi(at)ponikumpu.fi


Perheille hevostaitokerho
Ponikummussa ke  16.1, 23.1., 30.1., 6.2. ja 13.2. klo 17-18 yli 7v lapselle ja aikuiselle. Hinta aikuinen-lapsi yht 38€. Ilmoittautumiset 10.2. mennessä kirsi(at)ponikumpu.fi. Suitset, satula, riimu, loimi, liina, kavaletti, vastinhihna, satulavyö, rautias, kimo, ruunikko jne…Nämä kaikki sanat liittyvät hevosharrastamiseen ja voit oppia lisää Ponikummun tallin hevostaitokerhossa. Hevostaitokerho on tarkoitettu kaikille poneista ja hevosista kiinnostuneille 6 -14v. lapsille yhdessä huoltajan kanssa. Hevostaitokerhossa tutustutaan poneihin ja hevosiin eläiminä. Miten poneja ja hevosia hoidetaan? Mitä varusteita ne tarvitsevat? Miten poneja ja hevosia käsitellään? Miten ponit ja hevoset kommunikoivat?

Tutustumme myös erilaisiin hevosrotuihin ja niiden käyttötarkoituksiin. Tiivistetty tietokurssi, jossa pääset harjoittelemaan myös käytännössä yhdessä huoltajan kanssa. Hevostaitokurssilla poneja ja hevosia voidaan käsitellä maasta käsin mm. tehtävärata kentällä, kurssi ei kuitenkaan sisällä ratsastusta.


TÄYNNÄ! Ponikummun PONIPÄIVÄ la 2.3. klo 10–16 ponipäivä 7.-14v.!   

Tervetuloa viettämään heppahöperön unelma tallipäivää Ponikummun ihanien ponien kanssa (min.10 lasta ja max.12 lasta). Hinta 40€. Lisäinfo ponipäivästä liikkuvanaantali.fi. Ilmoittautumiset 10.2. mennessä kirsi(at)ponikumpu.fi. Tervetuloa viettämään heppahöperön unelma tallipäivää Ponikummun ihanien ponien kanssa. Ponipäivä on tarkoitettu kaiken tasoisille 7 – 14v. ratsastajille ja jokaiselle järjestetään ikään ja ratsastustasoon sopivaa tekemistä. (Tarvittaessa on mahdollisuus myös taluttajaan ratsastuksen ajan)


Ponipäivä sisältää: kaksi ratsastuskertaa aamupäivällä ja iltapäivällä sekä toiveesta iltapäivän ratsastus voidaan korvata myös muulla hevostoiminnalla esim. kärryttelyllä. Runsaan ja maukkaan lounaan jälkiruokineen sekä välipalan. Hevostaitoja ja hevostietoutta sekä puuhastelua tallissa ihanien poni ja hevosystävien kanssa!

Katso Ponikummun suositut heppaleirit www.ponikumpu.fi


Kevät kaudella tavoitteena järjestää lisäksi mm. laskettelua, purjehdusta, mediapaja, motocrossia, eräjormailua, golffia ja taide&tanssi-workshopit kirjastossa. Seuraa ilmoittelua liikkuvanaantali.fi-verkkosivuilla ja FB:ssä Liikkuva Naantali.Soveltavan liikunnan ryhmien toiminta
21.3.2019

Tiedustelut:

Saarni Anu
Liikunnanohjaaja
Sivistyspalvelut
Liikuntapalvelut
Gsm: +358 50 464 9908
etunimi.sukunimi@naantali.fi
Tullikatu 11, 3. krs
Suominen Heidi Susanna
Soveltavan liikunnan ohjaaja
Sivistyspalvelut
Liikuntapalvelut
Gsm: +358 40 6837 454
etunimi.sukunimi@naantali.fi
Sivistysvirasto, Tullikatu 11

NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Harrastetoiminta kevät 2019".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.