Vanhempainyhdistys


TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN!

Vanhempainyhdistys ja 6. luokan oppilaat järjestävät KEVÄTRIEHAN koululla

keskiviikkona 24.5. klo 17.30-20.00. Ohjelmassa mukavaa yhdessäoloa ja monenlaisia hauskoja aktiviteetteja. Tapahtumassa on myös arpajaiset!

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA KAIKKI MUKAAN!!!


Mikä on Kultarannan koulun vanhempainyhdistys?

Vanhempainyhdistys on Kultarannan koulun oppilaiden vanhemmista koostuva yhdistys, joka haluaa omalta osaltaan olla viemässä oman koulun asioita positiivisella tavalla eteenpäin.


Keitä siihen kuuluu?

Kaikki Kultarannan koulun oppilaiden vanhemmat ovat lämpimästi tervetulleita kokouksiin. Vanhempainyhdistyksessä toimii vuosittain valittava hallitus. Tällä hetkellä puheenjohtajana on Sami Hellsten, p. 050 4090 675, sami.hellsten@dmgmori.com

Koulun henkilökuntaa kokouksissa edustaa koulunjohtaja Riitta Koskinen tai varajohtaja Tuomas Junttila.


Mitä vanhempainyhdistys tekee?

Yhdistyksessä keskustellaan ajankohtaisista asioista, avustetaan koululaisia pienimuotoisilla hankinnoilla, järjestetään erilaisia tapahtumia ja tehdään koulua tutuksi myös vanhemmille. Tarvittaessa yhdistys ottaa yhteyttä päättäjiin koulua ja sen ympäristöä koskevissa asioissa. Viime vuonna esimerkiksi vanhempainyhdistys piti puffetteja koulun yhteisissä tapahtumissa, järjesti koko perheen talviriehatapahtuman, osti koululle kolme uutta iPadia ja palkitsi kevätjuhlassa hyvin koulussa menestyneitä oppilaita stipendeillä.


Milloin vanhempainyhdistys kokoontuu?

Vanhempainyhdistys kokoontuu noin kerran kuukaudessa Kultarannan koululla. Kokousten ajankohdat ja käsiteltävät asiat voi tarkistaa Naantalin kaupungin Kultarannan koulun nettisivuilta, jossa vanhempainyhdistyksellä on oma palstansa.


Tule mukaan vaikuttamaan, vaihtamaan mielipiteitä, tutustumaan koulun arkeen ja viettämään antoisaa ja mukavaa iltaa yhdessä toisten vanhempien kanssa!20.4.2018

NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Vanhempainyhdistys".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.