Tervetuloa Kuparivuoren koulun vanhempainyhdistyseen

Huhtikuussa ilmapalloja ja Vappu-Kirppu tapahtuma  

Toukokuussa vanhempainyhdistys hoitaa koulupaitatilauksen järjestelyitäMikä on Kuparivuoren koulun vanhempainyhdistys?


Vanhempainyhdistys on Kuparivuoren koulun oppilaiden vanhemmista koostuva yhdistys, joka haluaa omalta osaltaan olla viemässä oman koulun asioita positiivisella tavalla eteenpäin. Se on yhteistyölinkki koulun ja kodin välillä.


Keitä siihen kuuluu?


Kaikki Kuparivuoren koulun oppilaiden vanhemmat ovat lämpimästi tervetulleita kokouksiin. Vanhempainyhdistyksessä toimii vuosittain valittava hallitus. Tällä hetkellä puheenjohtajana on Ilari Sääksjärvi ileesa@utu.fisjärvi . Koulun henkilökuntaa kokousissa edustaa vararehtori Kaarina Heinonen, p. 044-7334636, kaarina.heinonen@naantali.fi


Mitä vanhempainyhdistys tekee?


Yhdistyksessä keskustellaan ajankohtaisista asioista, avustetaan koululaisia pienimuotoisilla hankinnoilla, järjestetään erilaisia tapahtumia ja tehdään koulua tutuksi myös vanhemmille. Tarvittaessa yhdistys ottaa myös yhteyttä päättäjiin koulua ja sen ympäristöä koskevissa asioissa. Viime vuonna esimerkiksi vanhempainyhdistys piti puffetteja koulun yhteisissä tapahtumissa, järjesti koko perheen Kierrätystapahtuman, osti koululle uusia soittimia ja palkitsi kevätjuhlassa hyvin koulussa menestyneitä oppilaita. Milloin vanhempainyhdistys kokoontuu?


Vanhempainyhdistys kokoontuu noin kerran kuukaudessa Kuparivuoren koululla. Kokousten päivämäärät ja käsiteltävät asiat voi tarkistaa koulun kuukausitiedotteesta, jossa vanhempainyhdistyksellä on oma palstansa.


Tule mukaan vaikuttamaan, vaihtamaan mielipiteitä, tutustumaan koulun arkeen ja viettämään antoisaa ja mukavaa iltaa yhdessä toisten vanhempien kanssa.

 16.1.2018      

Hyödyllistä tietoa

NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Vanhempainyhdistys".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.