Vanhemmat ry

Suopellon Vanhemmat ry on yhdistys, jonka tarkoituksena on lisätä koulun ja kodin välistä yhteistyötä.


Yhdistyksemme toiminnan avulla pyrimme lisäämään tiedon kulkua, tietoa koulun tavoitteista sekä tuomaan konkreettisesti esille kotien ja lasten ajatuksia ja toiveita. Yhdistyksen hallitus vaihtuu vuosittain.


Hallitus kokoontuu kerran kuussa keskustelemaan koulua koskevista ajankohtaisista asioista. Kokoukset ovat avoimia kaikille asiasta kiinnostuneille. Kokouksien alustajina on aina joko koulun opettaja tai yhdistyksen kutsuma henkilö. Tervetuloa toimintaan mukaan! Kokoontumisajoista lisätietoa saa koulun rehtorilta. Koulumme yhdistys aloitti toimintansa keväällä 2000.


Suopellon Vanhemmat ry:hyn kuuluvat kaikki koulumme lasten huoltajat sekä koulun henkilöstö. Yhdistykseen kuuluvilta perimme vapaaehtoista kannatusmaksua. Kannatusmaksuista ja muusta toiminnasta saadut varat käytämme oppilaiden hyväksi.


Tästä syystä käännymmekin teidän puoleenne ja toivomme, että voitte omalta osaltanne olla tukemassa tärkeää toimintaa. Toivomme samalla, että mahdollisimman monet teistä osallistuisivat toimintaamme olemalla mukana kokouksissa, koulun tapahtumissa ja yhteisissä teemailloissa.


Yhdistyksemme kuuluu Suomen vanhempainliitto ry:een. Kattojärjestö on perustettu 1907 ja siihen kuuluu noin 1100 vanhempainyhdistystä ympäri Suomea. Lisätietoja ko. järjestöstä saa osoitteesta www.suomenvanhempainliitto.fi. Suomen vanhempainliitto järjestää mm. erilaisia koulutus- ja teemapäiviä, joihin osallistuu johtavia opetusalan ammattilaisia ja koulutuksen suunnittelijoita.

21.6.2018


Yhdistyksen pj.

Suvi Valtonen


vpj.

rehtori Kai Vuorinen
SEURAAVA KOKOUS:
Tervetuloa mukaan!


NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Vanhemmat ry".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.