Velkuan koulun vanhempainyhdistys ry

Velkuan koulun vanhempainyhdistys ry tekee työtä sen hyväksi, että kyläkoulu Velkuan Palvassa säilyy, voi hyvin, elää ja kehittyy.


Tärkeää on sekä alakoulun että yläkoulun säilyminen Velkuassa. 

Lähtökohtana on pohtia, miten koulua ja sen oppilasmäärää voidaan laajentaa sekä nykyistä monipuolista, hyvää opetusta ylläpitää. Meidän ei tarvitse yrittää luoda koululle mitään imagoa vaan pikemminkin kaivaa esille ja tuoda julki ja sanoittaa olemassa oleva korvaamaton ja erityinen saaristokoulu, jolla on paljon annettavaa myös Naantalin Saaristokaupungille. Velkuan koulun sijainti Palvan saaressa, koulun saaristotaitoihin painottuva opetus, opettajakunnassa olevan Itämerentutkimuksen asiantuntemus ja kiinnostus, koulun Vihreä Lippu -toiminta yms. seikat ovat merkittävä valtti saada kouluun lähialueilta ja myös Naantalin ytimestä lisääkin oppilaita.


Koulun vanhempainyhdistys haluaa myös ideoida sitä, miten koulun tilat ja varustus voisivat olla laajemmassa käytössä. Esimerkiksi koulun puutyöluokkaa, kangaspuita, ATK-luokkaa, soittimia ja liikuntatiloja voisi hyödyntää aktiivisesti myös iltaisin, viikonloppuisin ja loma-aikoina. Erilaiset omaehtoiset harrastuspiirit voisivat koota koululle enemmän myös aikuisia ja alueen mökkiläisiä.


Yhdistyksen puheenjohtajana on Inkeri Aula puh. 040-5642721.

23.10.2017


NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Velkuan koulun kannatusyhdistys".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.