Katuvalaistus

Milloin Luikkionkadun katuvalaistus saadaan uusittua? Vanhat ns. kaatopaikkatolpat poistettua ilmajohtoineen. ko. kadun katuvalojohdot on vuosia sitte maakapeloitu jolloin piti myös valaisinpylväät uusia. Olemme odottaneet valaisin pylväiden vaihtoa vuosia. Tämä pyyntö on monien Luikkonkadun /alueen asukkaiden yhteinen. Meitä on paljon, jotka olemme asuneet alueella yli 30 vuotta, jolloin teimme ko. alueen Naantalin viihtyisimmistä as.alueeksi. Terveisin JuhaniRautionmaa
Juhani Rautionmaa 5.2.2013

Vastaus

Luikkionkadulla on vanhat elohopeahöyrylamppuvalaisimet. Elohopeahöyrylamppujen myynti loppumassa, joten olemme jo muutaman vuoden saneeranneet katuosuuksia, joissa on em. tyypin valaisimet. Luikkionkadun alkuosa saneerattiin vuonna 2012 puutteellisen erillisen kevyen liikenteen valaistuksen takia.

 

Tekninen lautakunta päätti 30.1.2013 kokouksessaan vuoden 2013 valaistusohjelmasta. Katuvalaistusohjelman mukaan vuoden 2013 aikana vaihdetaan noin 200 valaisinta.

Luikkionkadun loppuosa ei kuulu vuonna 2013 saneerattaviin katuosuuksiin.

 

Vuosien 2013-2015 aikana keskitymme pääasiassa saneeraamaan osuuksia, joissa saneeraustoimenpiteenä riittää pelkkä valaisimen vaihto. Luikkionkadullla valaistuksen saneeraaminen edellyttää lisäksi ainakin pylväiden vaihtoa.

 

Luikkionkadun loppuosankin valaistus tullaan siis saneeraamaan, johon tehdyllä kaapeloinnilla on jo vuosia sitten varauduttu. Saneerauksen ajankohta ei ole vielä tiedossa, mutta ihan lähivuosina Luikkionkatu ei ole ohjelmassa.

 

Terveisin

Mika Hirvi

Yhdyskuntatekniikan päällikkö

Naantalin kaupunki

Vastattu 5.2.2013
5.2.2013

NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Katuvalaistus".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.