Naantali näivettyy

Miten Naantali aikoo saada lisää asukkaita?

Aikomus on rakentaa rannat täyteen ja Kuparivuori samaten! NIINKÖ!
Luonto pilataan.
Jo nyt on Naantalin keskustassa alkanut näkyä näivettymisen merkkejä liikehuoneistoja tyhjänä, Otto-automatti viety OP:n vierestä pois ja jopa OP:n lämpömittari ei edes toimi, Nasevan valokuvanäyttelyikkuna on levytetty mustalla levyllä,kirjastosta vanhojen kirjojen laatikko viety pois. As Oy Vesperin asunnoista myyty kolmannes. Nämä ovat pieniä mutta selviä merkkejä.

Mistä siis muka saadaan lisää asukkaita tänä aikana kun työttömyys ja lama lyö päälle? Virkamiehiä pitää vähentää ja toimintaa tehostaa.
Naantali liitettävä Turkuun!

Valtuusto vaihtoon ja heti 11.9.2015

Vastaus

Tervehdys


Tässä lyhyesti vastausta kysymyksiisi. Kiitos kiinnostuksesta kaupunkimme kehittymistä kohtaan:


Kaupungin kaavoituksessa luodaan edellytykset asuntorakentamiselle siten, että kaupungin väestökehitys pysyy positiivisena. Keskustaan ja Humalistoon on laadittu uusia asuntorakentamista mahdollistavia asemakaavoja. Yleiskaavalla pyritään turvaamaan rakentamisen mahdollistamisen ohella myös luonto- ja kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden alueiden ja kohteiden säilyminen. 


Kehitämme kaupunkia kaupunginvaltuuston hyväksymän strategian mukaisesti siten, että kaupungin infrastruktuuri ja palvelut ovat kunnossa tehden kaupungista viihtyisän täällä oleville ja houkuttelevan tänne muuttaville asukkaille. Asuntokaupan vilkkauteen vaikuttaa pääosin yleinen suhdannetilanne, johon kaupunki ei voi vaikuttaa. Kaupunki vastaa omistamiensa tilojen vuokraamisesta, mutta yhteistyössä autamme tarvittaessa muidenkin yksityisten omistajien tilojen vuokraamisessa yrittäjille.

Arvostamme huoltanne kaupungin kehittymisestä ja teemme parhaamme niiden asioiden suhteen, joihin voimme omalla työllämme vaikuttaa.


Ystävällisin terveisin


Jorma Ranta
Elinkeinoasiamies
Naantalin kaupunki
Käsityöläiskatu 2
21100 Naantali
+358 44 733 4691
jorma.ranta@naantali.fi
www.naantali.fi

Vastattu 21.9.2015
21.9.2015


NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Naantali näivettyy".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.