Kirjanvaihtotori

Hei!

Pääkirjaston ala-aulassa on pitkään ollut kolme harmaata laatikkoa, joihin kirjasto on jättänyt käytöstä poistamiaan kirjoja vapaasti otettavaksi. Koska kaikki kirjat eivät ole olleet päällystettyjä ja niistä on puuttunut kirjaston koodit, olen päätellyt, että laatikoihin ovat tuoneet kirjojaan myös yksityishenkilöt. Näin olen sitten itsekin tehnyt, ja monesti sieltä on löytynyt mieluista luettavaa. Nyt kesän aikana nämä laatikot on poistettu. Voisiko tämän epävirallisen kirjanvaihtotorin saada takaisin? Vai onko Naantalissa jotain toista paikkaa, jossa voisi kierrättää kirjoja?

Kesäisin lukuterveisin

Tiina Vainio

Tiina Vainio 7.8.2015

Vastaus

Hei!


Kiitos kysymyksestä. Pääkirjaston ala-aulassa olleet laatikot oli tarkoitettu kirjaston poistokirjoille. Myös yksityishenkilöt alkoivat tuoda niihin kirjojaan, ja jonkin aikaa kierrätys sujui hyvin. Valitettavasti laatikkoihin alkoi ilmestyä myös isompia eriä likaisia ja rikkinäisiä kirjoja, joiden vieminen paperinkeräykseen ja laatikoiden siistinä pitäminen aiheutti ylimääräistä työtä kirjastolle. Tästä syystä laatikot jouduttiin ottamaan ainakin tilapäisesti pois.

Rymättylän kirjastossa on pieni kirjanvaihtohylly yksittäisille kirjoille. Muuta paikkaa Naantalin alueella kirjojen kierrätykseen ei ole tiedossa.


Riitta Kari
osastonjohtaja
Naantalin kaupunginkirjasto

Vastattu 11.8.2015
11.8.2015


NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Kirjanvaihtotori".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.