Juhlavuoden tapahtumat

Mitä Naantali järjestää Juhlavuonna 2013 lapsille ja nuorille?
Aikuisille suunnattuja juttuja kyllä riittää...
Tulee muistaa, että lapsia ja nuoria on yhtä paljon kuin eläkeläisiä...samassa suhteessa on siis oltava ohjelmatarjontaa !
Päivi Laitinen 17.1.2013

Vastaus

Naantalin juhlavuosi osuu tiukan talouskurin aikaan, joten erityistä juhlavuoden tapahtumiin suunnattua määrärahaa ei talousarvioon valitettavasti ole varattu. Siitä huolimatta kaupunki (kulttuuritoimi, museo, kirjasto, liikuntatoimi, nuorisotoimi, varhaiskasvatus, musiikkiopisto, Naantalin opisto) järjestää kulttuuri- ym. tapahtumia eri ikäryhmille vuoden aikana kuten ennenkin.

 

Julkisista yleisötapahtumista ohjelmaa on luvassa myös lapsille ja nuorille mm. koulujen päätöspäivänä Kuparock, Unikeonpäivänä, Naantali-päivänä, Lasten museopäivänä, Kristoffer-salin konserteissa jne. Näiden lisäksi lasten ja nuorten ohjelmaa järjestään koulu- ja hoitopäivien aikana, jolloin mahdollisimman moni lapsi ja nuori pääsee osalliseksi toiminnasta. Tällaista toimintaa ovat mm. varjoteatterityöpajat perhepäivähoidossa keväällä, Kristoffer-salin teatteri-, elokuva- ym. esitykset koulupäivän aikana sekä muut kouluissa ja päiväkodeissa järjestettävät tapahtumat.

 

Koska järjestäviä tahoja on kaupungin sisälläkin monia, kaikkea tapahtumatarjontaa kannattaa seurata kaupungin verkkosivujen tapahtumakalenterista ja Nasta-lehdestä. Sieltä löytyvät myös muiden kuin kau-pungin järjestämät tapahtumat, mikäli niistä on ilmoitettu tapahtumakalenteriin.

 

Anu Anttila

kulttuuri- ja tiedotussihteeri

044 733 4566

Vastattu 23.1.2013
23.1.2013

NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Juhlavuoden tapahtumat".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.