Tuulensuunkadun vauhtiajot jatkuvat

Hei!

Näemmä ja kuulemma tästä aiheesta on puhuttu paljon jo aiemmin, mutta koska mitään ei ole tehty, niin kysyn taas retorisen kysymyksen:

Aiotaanko Tuulensuunkadun vauhtiajoja millään tavalla hillitä, vai odotammeko, että kadulla asuva lapsi jää alle? Näin maaliskuun alussa kadulle muuttaneena ja 2-vuotiaan lapsen isänä en haluaisi näin tapahtuvan.

Hidasteet ovat ainoa ratkaisu: vähintään kaksi hidastetta Prikitankadun ja Kristiinankadun välille, mielellään jokaiseen risteykseen.

Jos tornihuhu eli huoli turistien hidastamisesta on totta, niin vakuutan, että Naantalin rannan vetovoima riittää tämänkin haasteen yli.

Ystävällisin terveisin,
Tero Ylitalo

Tero Ylitalo 27.6.2017

Vastaus

Hei,


Tuulensuunkadun ylinopeuksista tulee tosiaan palautetta aika ajoin, vaikka katu on mainitsemallannekin osuudella kapea ja etenkin kesäaikaan useat pysäköidyt ajoneuvot vielä entisestään kaventavat katutilaa.


Hidasteiden rakentamista olemme viime aikoina vähentäneet, koska ne usein koetaan lähistön asuintaloissa ikäviksi tärinöiden takia. Hidasteita rakennetaan nykyisin pääasiassa ylityskohtiin, joissa kevyen liikenteen pääreitti risteää ajoradan kanssa. 


Asennamme nyt Tuulensuunkadulle väliaikaisen nopeusnäytön muistuttamaan siitä, että alueella on voimassa 30 km/h nopeusrajoitus. Toivotaan, että tämä hillitsisi ajonopeuksia.


Terveisin,

Nina Vartiainen


Naantalin kaupunki

Yhdyskuntatekniikan osasto

Vastattu 29.6.2017
29.6.2017


NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Tuulensuunkadun vauhtiajot jatkuvat".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.