Tuulensuunkadun vauhtiajot kesällä 2014

Millaisin menetelmin kaupunki aikoo kesää vasten parantaa Tuulensuunkadun turvallisuutta? Katu on Tullikadulta rantaan päin kesäinen kiihdytysajorata.
Olisiko vihdoin luvassa ajoradan kavennus/hidastetöyssyt Tuulensuunkadun ja Torikadun risteykseen suojatien kohdalle. Tästä kulkee Tuulensuunkadun yli Kuparivuoren koulua kohti paljon pieniä koululaisia, ulkoilemaan päässeitä vanhainkodin asukkeja pyörätuoleineen sekä rantaan suuntavia Kylpylän asiakkaita. Ongelma ei tule ensimmäistä kertaa kaupungin tietoon - muuallakin linja-autot (meillä muumibussi)pääsevät korotusten yli.
Kovaa menoa vuosikymmeniä seurannut 4.4.2014

Vastaus

Hei,

 

Kiitos palautteestanne koskien Tuulensuunkatua.

 

Naantalin keskustan kehittäminen on parhaillaan käynnissä. Katusuunnittelu on aloitettu linja-autoaseman ympäristöstä. Tämän suunnitelman toteutuessa toimenpiteet heijastuvat myös terveyskeskuksen ympäristöön. Keskustan kehittämisessä pyritään nimenomaan huomioimaan kevyt liikenne.

 

Meillä on kaupungissa muutamia nopeusnäyttötauluja, joita voidaan siirtää eri kohteisiin muistuttamaan kuljettajia vallitsevasta nopeusrajoituksesta. Ensi kesänä voisimme asentaa hetkeksi myös tuohon palautteenne kohtaan yhden taulun. Tarkoituksena on myös asentaa tämän kesän aikana kolme nopeusnäyttötaulua kiinteästi vanhan kaupungin alueelle.

 

Ystävällisin terveisin,

 

Nina Vartiainen

 

Naantalin kaupunki

Yhdyskuntatekninen osasto

Puh. 050 339 0562

Vastattu 11.4.2014
11.4.2014

NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Tuulensuunkadun vauhtiajot kesällä 2014".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.