Monipuoliset kuntoilutelineet Naantaliin

Naantalista puuttuu katuharjoittelijoiden välineistöä. Jokainen Naantalista löytyvä tanko on liian kapea tietyille liikkeille. Löytyykö Naantalista edes nojapuita, joita oikeasti voisi käyttää. Hyvänä vinkkinä oikeanlaisille nojapuille on leveyden vaihtelu, jotta jokaiselle käyttäjälle löytyisi oikean levyinen asento. Korkealla olevat vaakataso tikapuut olisivat myös loistava lisä.
Pystysuorassa oleva tankokin olisi mukava lisä. Naantalin nuoret ja vanhemmatkin tulisivat varmasti käyttämään tämänlaisia puistoja, jotka olisivat tietenkin ilmaisia. Nämä streetworkout puistot olisivat hyvä sijoittaa jo olemassaolevien kuntoilulaitteiden lähistöön. Esimerkiksi Kylpylän ja kirkkopuiston läheisyyteen. Yksinkertaiset laitteet ovat kaikenikäisille ja kokoisille.
Oheisissa linkissä esimerkkiä.

https://docs.google.com/document/d/1a5DvoCgl-oBnaN1ytEcmVXHAK5NIJMqWi_exk7J9UZ4/edit


E&A 13.3.2017

Vastaus

Hei!


Kiitos viestistä ja aktiivisuudesta. Kyse on kuitenkin sellaisesta hankinnasta, että meillä ei sen toteuttamiseen tällä hetkellä ole resursseja. Naantalissa on lähiliikuntapaikkatyöryhmä, jonka seuraavaan kokoukseen vien asian tiedoksi (toukokuussa). Työryhmän tehtävänä on miettiä ja suunnitella lähiliikuntapaikkoja tasapuolisesti Naantalin eri alueille ja tänä vuonna kohteena on Velkua. Todennäköisesti työryhmä ottaa asiaan kantaa ja mahdollisesti sisällyttää sen esim. Maijamäen koulun lähiliikuntapaikkasuunnitelmaan.  Joten en usko, että pystymme rakentamaan uutta liikuntapaikka niin lyhyellä varoitusajalla kuin ensi kesänä.


Ystävällisin terveisin


Maija Puolakanaho
Vapaa-aikatoimen sihteeri
Naantalin liikuntapalvelut

Vastattu 25.4.2017
25.4.2017


NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Monipuoliset kuntoilutelineet Naantaliin".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.