kesäasukkaiden jäteastiat

Olemme kesäasukkaita kesäkuusta-lokakuuhun. Nyt mietityttää Kultarannan koulun luona olleet roska-astiat, joista maksamme jätehuoltomaksua. Alitustien remontin vuoksi, upotetut astiat on poistettu ja suuri roskis, joka on ollut toisella puolella, ei myöskään ole paikalla. Koska roskikset tulevat niille kuuluville paikoille, kesäasukkaat tulevat viikon päästä.

kesäasukas 25.5.2015

Vastaus

Hei,


Uusissa Turun kaupunkiseudun jätehuoltomääräyksissä on määritelty kiinteistökohtaisen jätteenkeräyksen alueet, johon kuuluu koko Luonnonmaa lukuun ottamatta saarissa vailla tieyhteyttä olevat kiinteistöt. Kaikkien autotien varrella olevien kiinteistöjen on pitänyt ottaa oma jäteastia tai sopia yhteisen jäteastian käytöstä naapureiden kanssa. Jäteastian tyhjennyksistä sovitaan Turun Seudun Jätehuollon kanssa. Polttokelpoisen jätteen aluekeräyspisteitä ylläpidetään vain saarikiinteistöjä varten.


Kaikille aluekeräyspisteitä käyttäville kiinteistönomistajille on lähetetty keväällä tiedote muutoksesta. Mikäli on kysyttävää kiinteistön jätehuollon järjestämisestä, Turun Seudun Jätehuollon asiakaspalvelu neuvoo numerossa 0200 47470 (arkisin 9-16) tai sähköpostilla asiakaspalvelu@tsj.fi.


Ystävällisin terveisin


Elina Annala
asiakaspalvelun esimies
Turun Seudun Jätehuolto Oy (TSJ)

Vastattu 29.7.2015
29.7.2015


NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "kesäasukkaiden jäteastiat".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.