Miksi se on niin vaikeata?

Naantalissa asuu runsaasti ihmisiä jotka käyttävät työ- ym. matkoihinsa linja-autoa, niin matkoillaan Naantalista, kuin myös Naantaliin.

Mistä johtuu, että Naantalin kaupunki ei lainkaan hoida linja-autopysäkkien edustoja, ei välttämättä kesäaikana, eikä ainakaan näin talviaikana?
Lähes kaikilla pysäkeillä on nykyään katos, jossa matkustajat voivat odottaa bussia huonon sään vallitessa. Hieno ajatus.
Mutta, miksi autopysäkkien katosten edustat ovat täynnä lunta ja katokset siten lähes mahdottomia käyttää? Eikö Naantali välitä asukkaistaan, jotka käyttävät linja-autoa, vai eikö kaupungin palkkalistoilla enää löydy lapion käytön hallitsevaa työntekijää? Onko syy työnjohdossa ja heikossa työnvalvonnassa?
Pysäkkikatosten siivoaminen nimittäin edellyttää traktorin päältä nousua ja lapioon tarttumista.
Samaa traktorin päältä nousua edellyttää myös suojateiden eteen aurattujen "liikuntaesteiden" poistaminen huonojalkaisten tai rollaattoria käyttävien tieltä.Sekin on asia, joka tämän päivän Naantalissa voisi toimia paremminkin.

Toivon saavani vastauksen kaupungilta ja, tottakai, myös pysäkkikatokset sellaiseen kuntoon, että niitä voi myös huonojalkainen kaupungin asukas tai satunnainen matkailija käyttää.
Mainittakoon, että tämä ei ole tämän talven ongelma, vaan sama heikko katosten hoito on jatkunut jo vuosia.

Turku ei kaikessa ole hyvä esimerkki, mutta tässä pysäkkikatosasiassa kannattaisi tehdä opintomatka Turkuun ja katsoa miten asiat siellä hoidetaan.

Timo Merimaa
Timo Merimaa 12.2.2013

Vastaus

Kiitos palautteesta.

 

Linja-autopysäkkien edustat pyritään puhdistamaan katujen / kevyenliikenteenväylien aurausten jälkeen. Joskus yhtäjaksoiset sateet kestävät jopa päiviä, jolloin pysäkkien puhdistus auttamatta viivästyy. 

 

Pasi Vänni

Katumestari

Vastattu 13.2.2013
13.2.2013

NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Miksi se on niin vaikeata?".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.