Kodin ja Koulun päivä

Miksi Naantali on kieltänyt/ evännyt kouluilta mahdollisuuden järjestää valtakunnallinen kodin ja koulun päivä lauantaina? Olen kuullut ainakin Merimaskun ja Maijamäen kouluista, että siellä olisi halukkuutta järjestää se viikonloppuna, jolloin perhe oikeasti pääsee osallistumaan päivään. Uusi opetussuunnitelmakin korostaa kodin ja koulun yhteistyötä ja vuorovaikutusta. Kodin ja koulun päivä on ollut mahtava tilaisuus kehittää tätä yhteistyötä silloin kun se vielä oli lauantaina ja siihen osallistui paljon väkeä. Nyt kun se järjestetään perjantaina koulupäivän aikana, se on vaan sanahelinää paperilla ja oikeasti pelkkä vitsi.

Marika Kankaristo 6.9.2016

Vastaus

Hei,


Kiitos viestistänne. Erilaiset tapahtumat yhdessä kotien kanssa ovat osa koulun ja kodin vuorovaikutusta. Valitettavasti lauantaityöpäivät ovat järjestelyiltään arkipäiviä mutkikkaampia kuljetusten ja ruokailun suhteen. Erikseen järjestettävät kuljetus- ja ruokapalvelut lauantaina myös aiheuttavat ylimääräisiä kustannuksia. Mm. näiden syiden takia olemme yhdessä kaikkien Naantalin koulujen rehtoreiden kanssa päätyneet tänä vuonna viettämään kodin ja koulun päivää perjantaina.

Huoltajilta tuleva palaute on meille tärkeää ja tätäkin asiaa varmasti harkitaan jälleen ensi lukuvuotta suunniteltaessa.


Ystävällisin terveisin


Irmeli Myllymäki
sivistystoimenjohtaja
Naantalin kaupunki
050-5524021
irmeli.myllymaki@naantali.fi

Vastattu 7.9.2016
7.9.2016


NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Kodin ja Koulun päivä".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.