Miksi ateriapalvelu ei lunasta lupaustaan vaikka

Näillä Naantalin kaupungin nettisivuilla kerrotaankin että "ateriapalvelu panostaa ruokatuotannon kestävyyteen - lähiruokaan".

Valitettavasti ainakaan ravintorasvan osalta lupaus ei toteudu! Aikaisemmin Naantalin kouluissa ja päiväkodeissa oli tarjolla kaksi kotimaista ravintorasvaa Keiju Catering kasvirasvalevite ja Oivariini rasvaseos kuten lähikunnissa, jotka kuuluvat Naantalin kanssa samaan hankintarenkaaseen. Nyt Naantalissa on tarjolla muista hankintarenkaan kunnista poiketen ainoastaan ruotsalaista Flora margariinia. Ymmärrän sen että ravintorasvavaihtoehto on supistettu yhteen ja että valinta on VRN:n ravitsemussuosituksen mukainen 60 % rasvaa sisältävä kasviöljypohjainen rasvalevite. En kuitenkaan ymmärrä sitä että tuotteeksi on valittu kalliimpi ruotsalainen Flora professional margariini 60 täysin vastaavan kotimaisen Keiju Catering margariini 60:sen sijaan.

Minkä vuoksi ravintorasvaksi on valittu kalliimpi ruotsalainen Flora kotimaisen naapurikaupungissa valmistettavan Keijun sijaan?

Kotimaisen puolesta 24.10.2016

Vastaus

Hei


Naantalin kaupungin Ateriapalvelun käyttämät elintarvikkeet ovat valikoituneet seudullisen kilpailutuksen ja asiakaspalautteen kautta. Ateriapalvelut haluaa jatkuvasti kehittää toimintaansa kaikin tavoin. Siksi myös Teidän palautteenne on meille tärkeää ja kaikki saamamme palaute otetaan huomioon kun päätöksiä käytettävistä elintarvikkeista seuraavan kilpailutuksen yhteydessä tehdään. Tällä hetkellä käyttämämme ravintorasva on ravitsemussuositusten mukainen ja kilpailutettu sopimustuote. Valinnassa on otettu huomioon myös aiemmin käytössä olleista ravintorasvoista saatu asiakaspalaute.

 

terveisin 

Heli Rantala, palvelupäällikkö

Ympäristövirasto, Tilapalvelut 

Vastattu 28.10.2016
28.10.2016


NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Miksi ateriapalvelu ei lunasta lupaustaan vaikka".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.