ASIAKAS-JA INVAPYSÄKÖINTIPAIKAT PALVELUKESKUS

MIKSI kaupunki on vuokrannut ympärivuotisesti palvelukeskus Kummelin pääoven edestä ja lähinna pääsisäänkäyntiä olevat pysäköintipaikat nimetyille hoitajille, jotka eivät salli asiakkaiden pysäköintiä heidän nimikkopaikoilleen? Miksi kaupunki ei osoita Kummelin työntekijöille autojen pysäköintipaikkoja esim. noin 100 metrin päässä olevalla valtion maksuttomalle, isolle pysäkointialueelle, jossa aina tilaa, miksi ei sinne kaupunki järjestä työntekijöiden autoille sähkölämmityspaikkoja, jos auton sähkölämmityspaikka on kaikille kaupungin työntekijöille ns.työsuhde-etuus; valtion pysäköintialueella on sähköliittymä. Miksi kaupunki ei osoita Kummelissa asioiville ihmisille autojen pysäkointipaikkoja Kummelin pääoven lähistöltä, vaan pitää terveiden, liikuntakykyisten työntekijöidensä autopysäköintipaikkoja tärkeämpänä kuin sairaiden Kummelin palvelujen käyttäjien?

ASIAKAS KESKIÖÖN 3.3.2016

Vastaus

Hei!


On valitettavaa, että Kummelille rakennetut lämpötolppapaikat on tehty aikanaan juuri parhaimmille asiakaspaikoille. Siihen Naantalin kaupunki ei ole voinut vaikuttaa. Lämpötolppien vuokrauksesta henkilökunnalle on sovittu laitoksen johdon kanssa. Vuokrauksessa on noudatettu kaupungin yleistä mallia. Vuokrakausi on marras - maaliskuu. Asiakas- ja invapaikat jäävät lähiaikoina muutoinkin rakennustyömaa-alueelle, joten niiden käyttö loppuu työntekijöiden paikoitustarkoitukseen jo senkin takia.


Tänä vuonna tehtävän Kummelin peruskorjauksen 2 vaiheen yhteydessä paikoitusjärjestelyt korjataan asiakasliikenteen tarpeet huomioonottavaksi. Pihan muutoksessa joudutaan lisäksi ottamaan huomioon liikenneturvallisuuden ja vesihuollon asettamat vaatimukset.


Ystävällisin terveisin,


-Pekka Alm-
kiinteistöpäällikkö

Vastattu 9.3.2016
9.3.2016


NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "ASIAKAS-JA INVAPYSÄKÖINTIPAIKAT PALVELUKESKUS".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.