Koirankakkapussiautomaatit

Miten usein nykyisin Naantalissa olevat koiranjätöspussiautomaatit täydennetään ,kuka hoitaa ja miten usein täyttö hoituu? Onko täyttövälejä harvennettu?
Päivi Heiskanen 13.5.2014

Vastaus

Hei

Kiitos palautteesta.

 

Ns. viherluokituksen 3-alueilla on siirrytty roska-astioiden tyhjennyksessä sekä koiran jätöspussiautomaattien ylläpidossa ostopalveluihin. Viherluokitus huomio keskustan tiivimmin rakennetut alueet korkeampana hoitotasona verrattuna etäisempiin harvemmin asuttuihin alueisiin. Luokitus on valtakunnallinen ja yleisesti käytössä.

 

Hoitokerrat on määritelty roska-astioiden tyhjennysvälien mukaan eripituisiksi riippuen vuodenajasta. Kesäaikana, eli 1.4.-31.10 välisenä aikana, roska-astiat  tyhjennetään sekä jätöspussiautomaattien huoltokierros tehdään kerran viikossa. Talviaikana, eli 1.11-31.3 välisenä aikana, vastaava kierros tehdään kerran kahdessa viikossa.

 

Viherluokituksen A3-alueilla sijaitsee yhteensä 22 jätöspussiautomaattia sijoittuen Luonnonmaalle ja Naantalin pohjoisiin osiin. Saariston alueella jätöspussiautomaatteja ei ole.

 

Roska-astioiden tyhjennyksen ja jätöspussiautomaattien hoidossa on siirrytty uuteen palvelun tuottamistapaan vuoden alusta. Roska-astioiden tyhjennyksen on todettu toimivan moitteetta. Jätöspussitelineiden osalta negatiivistä palautetta on tullut lähinnä Suovuoren alueelta.

 

Palvelun toimivuus arvioidaan syksyllä, kun olemme saaneet kokemuksia sekä kesä- että talvikauden aikaisesta toiminnasta.  Tällä hetkellä ei ole suunnitelmissa muuttaa vuoden alussa käyttöön otettua toimintamallia.

 

Terveisin

 

Mika Hirvi

Yhdyskuntatekniikan päällikkö

Naantalin kaupunki

Vastattu 14.5.2014
14.5.2014

NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Koirankakkapussiautomaatit".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.