Birgittakodin kuntouttava päivätoimintaKuntouttava päivätoiminta on suunnattu yli 65- vuotiaille, kotona asuville henkilöille, joiden toimintakyky on heikentynyt tai vaarassa heikentyä sairauden, vamman tai muun syyn vuoksi. Toiminnan tarkoituksena on tukea asiakkaan yksilöllisiä voimavaroja ja kotona selviytymistä mahdollisimman pitkään.


Toimintakyvyn ylläpysymistä ja palautumista tuetaan muistia, sosiaalisuutta ja fyysistä toimintakykyä harjoittavalla ryhmätoiminnalla. Liikuntakykyä ylläpidetään mm. kuntosaliharjoittelulla, tuolijumpalla, tanssilla ja liikunallisilla peleillä.


Päivän ohjelma sisältää monipuolista viriketoimintaa; muistiharjoituksia, yhteislauluhetkiä, pelejä, leipomista ja kädentaitotehtäviä. Päivän aikana tarjotaan myös mahdollisuus lepohetkeen.


Kuntouttavan päivätoiminnan maksu on 22,50 € /päivä. Maksu sisältää aamiaisen, lounaan, iltapäiväkahvin, ohjelman ja tarvittaessa kuljetuksen. Päivätoimintaa järjestetään arkipäivisin ma-pe klo 9 - 15 erikseen sovittuina päivinä. Päivätoiminnan tarve ja ajankohta arvioidaan yksilöllisesti ja päivät varataan päivätoiminnanohjaajan kautta.PÄIVÄTOIMINTA     p. 044 733 4510

1.2.2018NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Birgittakodin päivätoiminta".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.