Katavakodin Jannela


Katavakodin Jannela on vanhuksille laitoshoitoa tuottava kodinomainen yksikkö luonnonkauniilla merenrantatontilla. Jannelassa noudatetaan kuntouttavaa työotetta.


Lyhytaikaishoito


Lyhytaikaishoidolla pyritään tukemaan erikoissairaanhoidosta kotiutumista ja omaishoitajien lakisääteisten vapaiden järjestymisestä. Lyhytaikaisia hoitojaksoja voidaan tarjota kotona asuville vanhuksille heidän terveydentilansa tilapäisesti heiketessä ja näin pitkittää laitoshoitoon siirtymistä. Lyhytaikaishoidon hinta on 48,90€ vuorokaudessa. Hoidon maksukaton täyttymisen jälkeen maksu on 22,50€ vuorokaudessa.


Laitoshoito


Kun kotihoito ja asumisyksikön palvelut eivät enää riitä, pohdittavaksi tulee siirtyminen vakituiseen laitoshoitoon. Laitoshoitoon siirtymisen tarpeesta neuvotellaan yhteistyössä asukkaan, omaisten, hoitohenkilökunnan ja hoitavan lääkärin kanssa. Päätöksen tekee Naantalin kaupungin SAS-ryhmä.


Asukkaalle tehdään henkilökohtainen palvelu- ja hoitosuunnitelma. Jokaisella asukkaalla on henkilökohtainen omahoitajansa.


Hoitomaksu määritellään sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksulain perusteella asiakkaan tulojen mukaan. Maksu voi olla enintään 85 % asukkaan nettotuloista kuitenkin niin, että käyttövaraksi jää vähintään 108 €/kk. Avio- ja avopuolisoiden yhteenlasketuista tuloista hoitomaksu voi olla enintään 42,5 % yhteenlasketuista tuloista.

  


1.2.2018


Lisätiedot:Katavakodin Jannela
Maskulaisentie 4
21140 Rymättylä
+358 2 434 5515
katavakoti (a) naantali.fi
Sijainti kartalla


Purmonen-Merivirta Leena
Palvelukodin johtaja
Sosiaali- ja terveystoimi
Hoito- ja vanhuspalvelut
Puh: +358 2 434 5514
Gsm: +358 40 023 0390
etunimi.sukunimi@naantali.fi
Katavakoti

NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Katavakodin Jannela".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.