Palveluseteli

Palvelusetelillä ikäihmisten palvelujen asiakas voi hankkia hänelle myönnettyjä hoito- ja hoivapalveluja itse valitsemaltaan, kaupungin hyväksymältä palveluntuottajalta.Miten palvelusetelin voi saada?


Palveluseteli myönnetään kaupungin tekemän palvelutarpeen arvioinnin jälkeen. Asiakkaalle annetaan palvelusetelipäätöksen yhteydessä kuukausikohtaiset setelit päätöksen voimassaoloajalle ja lista kunnan hyväksymistä palvelunsetelituottajista. Asiakas valitsee palveluntuottajan itse ja ottaa yhteyttä palveluntuottajaan sopiakseen palvelun järjestämisestä.Miten palveluseteli toimii?


Asiakas ja palveluseteliyrittäjä sopivat palvelun tuottamisen ajankohdasta ja palvelun tarkemmista yksityiskohdista. Asiakas tekee yrittäjän kanssa sopimuksen. Asiakas maksaa omavastuuosuutena palvelusetelin arvon ja palvelun hinnan erotuksen.Naantalin kaupungin palvelusetelit


Kotihoidon tukipalvelusiivous


Palvelusetelit ovat tulosidonnaisia ja niitä myönnetään enintään kaksi kappaletta kuukautta kohden. Palveluseteleitä voidaan käyttää myös pienimuotoisiin pihojen lumitöihin, hiekoittamiseen ja nurmikon leikkaukseen.


Omaishoitajan vapaan järjestäminen


Omaishoitajalla on mahdollisuus järjestää palvelusetelin avulla hoitaja kotiinsa oman vapaansa ajaksi. Palvelusetelit myönnetään omaishoitajille, jotka ovat oikeutettuja kolmeen vapaapäivään kuukaudessa. Palveluseteleitä myönnetään enintään 24 kappaletta (24 h) kuukaudessa.


Kotihoidon palveluseteli


Kotihoidon palvelutarpeen määrä ja sisältö arvioidaan yhdessä asiakkaan ja/tai hänen edustajansa kanssa. Kotihoidon palvelusetelillä tuetaan asiakkaan toimintakykyä ja omatoimisuutta. Palvelujen myöntämisen lähtökohtana on, että asiakkaan hoito vaatii sosiaali- tai terveydenhuollon henkilöstön ammattiosaamista.


Asiakas ottaa yhteyttä kotihoitoon ja sopii tarvittaessa arviointikäynnin avohuollonohjaajan kanssa. Kotihoidon palveluseteli on vaihtoehto kaupungin kotihoidon palveluille.Alla olevasta linkistä löytyy tietoa seudullisesta palvelusetelihankkeesta ja hyväksytyistä palveluseteliyrittäjistä:


Tietoa säännöllisen ja tilapäisen kotihoidon sekä tehostetun palveluasumisen palveluseteleistä


18.12.2018
Lisätiedot vanhuspalvelu:


Avohuollonohjaaja
Peijonen Kirsi
Puh: +358 2 436 2785

Lisätiedot vammaispalvelu:


Sosiaalityöntekijä
Koski Veli-Matti
Puh: +358 2 4345 240         (puhelinaika klo 9 - 10)
Gsm: +358 50 3390 560
Sosiaalityöntekijä
Hynninen Raine       
Puh: +358 2 4345 385             (puhelinaika klo 9 - 10)
Gsm: +358 44 7334 697

Avohuollon ohjaaja
Dahlin Mervi
Gsm: +358 500 9203 31Palveluntuottajat kotihoidon tukipalveluihin ja omaishoitajan vapaisiin:


   

Kotihoidon 

palveluntuottajat:
Yrittäjälle:
Ilmoituksenvaraista toimintaa koskevat ohjeet ja ilmoituslomakkeen täyttöohje
   NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Palveluseteli".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.