Päiväkodit Naantalissa

Naantalissa on kolmetoista päiväkotia. Lisäksi avointa päiväkotitoimintaa on Karvetissa ja Rymättylässä. Päiväkodeissa annetaan kokopäivähoitoa 1-6-vuotiaille lapsille. Useimmissa päiväkodeissa annetaan myös esiopetusta.
Päivähoitoruokailu

Päiväkotien ja ryhmäperhepäiväkotien ruokailut kuuluvat kaupunkimme ruokahuollon piiriin. Ruokalista on  koulujen kanssa yhteneväinen, päivähoidossa lisäksi aamu- ja välipala. Perhepäivähoidossa käytetään samaa ruokalistaa. Osassa päiväkodeista on valmistuskeittiö, osa on kuljetusruokailun piirissä. Ruoka-aine allergioista tulee toimittaa todistus  sekä hoitopaikkaan että ruuan valmistajalle. Terveellisen ja ravitsevan ruuan ohessa totutellaan makujen maailmaan , opetellaan syömistä itse, pöytätapoja, seurustelua ja kattausta.


Vaatetus

Päivähoitoon tullessa lapsi tarvitsee sisävaatteet ja jalkineet (tossut ym) ja sään mukaiset ulkovarusteet. Eteisessä on usein paikka sadeasuille ja kumisaappaille, sillä sade saattaa yllättää kesken ulkoilun. Vaatteiden nimikointi on toivottavaa, sillä samannäköisiä kintaita on tusina !. Jokaisella lapsella on oma vaatelokeronsa, jonne voi tuoda varavaatteita viikonkin tarpeisiin ja loppuviikolla taas viedä kotiin huollettaviksi. Päiväkodissa toiminta on monipuolista mm. maalausta, liikuntaa ja kuraleikkejä, joten paremmat vaatteet kannattaa jättää kotiin. Me päivähoidossa toivomme, että lapsi saa vapaasti liikkua, kokea, koskea ja tehdä.24.5.2018

NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Esittely".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.