Sähköiset terveyspalvelut


Laajennamme asteittain sähköisiä palveluitamme ja alkuun otamme käyttöön sähköiset ajanvaraukset laboratorioon ja röntgeniin ja tilaukset voi tehdä hoitotarvikejakeluun viestipalvelun kautta.


Verkon kautta voit varata terveydenhuollon vastaanottoaikoja, täyttää esitietolomakkeita sekä tilata hoitotarvikkeita hoitotarvikejakelusta.


Suurimpaan osaan palveluista pitää tunnistautua verkkopankkitunnuksilla, sähköisellä henkilökortilla tai mobiilivarmenteella. Sähköisten palvelujen käyttäminen on maksutonta.


Sähköisten terveyspalveluiden käyttö edellyttää suostumusta. Voit tehdä suostumuksen sähköisesti tai asioidessasi terveyskeskuksessa.


Voit hoitaa verkossa sekä omia että läheistesi terveydenhuollon asioita. Jos asioit jonkun toisen puolesta, tarvitaan siihen hänen suostumuksensa: Puolesta-asiointi. Puolesta asiointi tehdään aina terveydenhuollon henkilöstön toimesta terveysasemalla tai neuvolassa.


Jos käytät asiointipalvelua julkisessa tilassa (esim. kirjastossa) olevalta koneelta, täytyy ulos kirjautumisen jälkeen tyhjentää selaimen välimuisti ja sivuhistoria sekä sulkea selain. Lisäksi tulee poistaa mahdolliset tietokoneen kovalevylle tallennetut liitetiedostot.


Kirjaudu sähköisiin terveyspalveluihin

Asiointi vaatii tunnistautumista joko verkkopalvelutunnuksilla, sähköisellä henkilökortilla tai mobiilivarmenteella.


Suostumuslomake

Ennen kuin voit käyttää sähköisiä terveyspalveluja ensimmäisen kerran, pitää sinun täyttää suostumuslomake.


22.11.2017

Naantalin terveyskeskus
Tuulensuunkatu 6
21100 Naantali
vaihde: 02 4345 111 

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Sähköiset terveyspalvelut".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.