Tiedote 3.10.2018

Kenestä kulttuurintekijä 2018?


Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta voi jakaa toimikautensa toisena ja viimeisenä vuotena kulttuuritoiminnan alalla ansioituneelle naantalilaiselle henkilölle tai yhteisölle Kulttuurintekijä-palkinnon. Vuosi 2018 on istuvan lautakunnan toinen vuosi, joten kaupungin järjestämässä itsenäisyyspäivän juhlassa palkitaan ansioitunut kulttuurintekijä.


Tuleeko mieleesi joku, joka olisi ansainnut palkinnon?


Perusteltuja ehdotuksia palkinnon saajaksi voivat tehdä yksityishenkilöt ja yhteisöt. Aikaisempina vuosina palkittuja ovat mm. Naantalin Aino-tytöt -kuoron perustaja ja johtaja laulupedagogi Aino Huoponen, Naantalin Musiikkijuhlasäätiö, laulaja Lea Lavén, Naantalin Teatteri ry, kirjailija Pirkko Arhippa (Syynimaa), kuvataiteilija Camilla Björkman, Naantalin ja Raision akvarellikesä 2007 -tapahtumajärjestäjät Leena Salo, Kristiina Turtonen ja Paul Brück, tietokirjailija Leena Mattila, saaristolaisperinteen ylläpitäjä Pirkko-Liisa Heinonen ja kulttuurin monitoimimies Henri Nevari. 


Ehdotukset perusteluineen ja ehdotuksenantajan yhteystietoineen voi lähettää 9.11.2018 mennessä sähköpostiosoitteeseen heidi.aaltonen@naantali.fi tai postitse osoitteella:


Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta

Naantalin kaupunki
PL 43

21101 Naantali


Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta


3.10.2018


NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Kenestä kulttuurintekijä 2018?".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.