Kuulutus 2.1.2018

Ilmoittautuminen ensimmäiselle luokalle ja esiopetukseen


ENSIMMÄISELLE LUOKALLE ILMOITTAUTUMINEN


Perusopetuksen ensimmäisen luokan syksyllä 2018 aloittavien oppilaiden ilmoittautuminen tulee tehdä 17.1.2018 mennessä. Perusopetukseen ilmoitetaan vuonna 2011 tai sitä ennen syntyneet lapset, jotka eivät vielä ole aloittaneet koulunkäyntiään. Ilmoittautumisessa merkitään ensisijainen ja toissijainen koulutoive.


Koulutuslautakunta sijoittaa oppilaat ottaen mahdollisuuksien mukaan huomioon ensisijaisen koulutoiveen. Perusopetuslain 6 §:n 1. ja 2. mom:n mukaan opetus tulee kunnassa järjestää siten, että oppilaiden matkat ovat asutuksen, koulujen ja muiden opetuksen järjestämispaikkojen sijainti ja liikenneyhteydet huomioon ottaen mahdollisimman turvallisia ja lyhyitä.


Kunta osoittaa oppivelvolliselle 1. mom:n mukaisen lähikoulun. Oppilas voi halutessaan hakea myös muuhun kuin osoitteen mukaiseen lähikouluun (esim. kielirikasteinen opetus), tällöin oppilaalle ei synny koulukuljetusoikeutta.


Kuparivuoren koulussa on mahdollisuus opiskella osittain englannin kielellä jo 1. luokalta lähtien. Kielirikasteisen opetuksen info-tilaisuus pidetään Kuparivuoren koululla torstaina 11.1.2018 klo 18.00.


Kouluun ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti Internetin välityksellä Wilma-ohjelmalla, joka on koulun alettua jatkossakin huoltajien käytettävissä mm. oppilaiden poissaolojen seuraamisessa ja selvittämisessä, koulun tiedotteiden lukemisessa sekä viestinnässä opettajan kanssa.


Koulutulokkaiden huoltajille on lähetetty ohjeet Wilma-tunnusten luomiseksi, sekä ohjeet kouluun ilmoittautumisesta. Mikäli ette ole saaneet kirjettä 5.1.2018 mennessä tai teillä ei ole mahdollisuutta internet-ilmoittautumiseen, pyydämme ottamaan yhteyttä:

Sivistyspalvelut, Merja Aalto, puh. 044 7334 643.

Ruotsinkieliset oppilaat ilmoittautuvat Turun kaupungin ruotsinkieliseen perusopetukseen.ILMOITTAUTUMINEN ESIOPETUKSEEN


Naantalin kaupungin esiopetuspaikat ovat haettavana. Ilmoittautuminen esiopetukseen tulee tehdä 1.1. – 19.1.2018 välisenä aikana.

Myös varhaiskasvatuksen piirissä jo oleva lapsi tulee erikseen ilmoittaa esiopetukseen.


Lisätiedot ja ilmoittautumislomake www.naantali.fi / opetus ja kasvatus/esiopetus, sähköiset palvelut.SIVISTYSPALVELUT

27.12.2017


NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Ilmoittautuminen ensimmäiselle luokalle ja esiopetukseen".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.