Tiedote 9.1.2017

Edukkaammin Naantalin kylpylään.

allasvesi_lev85.jpg

Naantalilaiset pääsevät edukkaammin kylpylään uimaan ja kuntosalille vuonna 2017. Nouda oma etukorttisi palvelupisteestä.

Naantalin kylpylän edut naantalilaisille vuonna 2017:


Sauna- ja allasosaston käyttö: Aikuiset 14 €, lapset 4 – 12 v. 8 € ja alle 4 v. veloituksetta. Hinnat ovat voimassa maanantaista sunnuntaihin, pois lukien aatot ja juhlapyhät, heinäkuu sekä viikot 8 ja 52.

Eläkeläiset 8 €, voimassa ma - pe klo 8 - 15. Hinta on voimassa em. päivinä pois lukien aatot ja juhlapyhät sekä heinäkuun.


Kuntosalin käyttö: 20 %:n alennus normaalihintaisista 6 kk:n kuntosalikorteista Naantalin Kylpylän kuntosalilla. 6 kk:n korttiin sisältyy lisäksi avainkortti kuntosalille, jonka avulla pääsee harjoittelemaan 24/7. Alennus on voimassa 1.1. - 31.12.2017. Kuntosalikortin voi ostaa Kylpylän kuntosalilta. Tarjoushinnat ovat voimassa vain vuoden 2017 kylpyläkortin lunastaneille.


Myymäläalennus: -15% alennus normaalihintaisista Signature ja Lindbergh vaatteista ympäri vuoden Promenade myymälästä.


Toimintaohje:

Naantalilaisen tulee  noutaa vuosikortti kaupungin palvelupisteistä (kaupungintalon, Merimaskun, Rymättylän tai Velkuan palvelupisteistä), joissa tarkistetaan samalla henkilön kotipaikkatieto. Kortti on henkilökohtainen.


Kuntosali: Naantalin Kylpylän viihtyisässä Fitness Center -kuntosalissa on monipuoliset lämmittely- ja lihaskuntolaitteet, joiden ansiosta kuntosaliharjoittelu on helppoa ja mukavaa.


Sauna- ja allasosasto: Suomalaisten saunojen lisäksi turkkilainen höyrysauna, virkistysaltaat vastavirtalaittein, roomalaiset porealtaat, lämmitetty ulkoallas ja allasbaari.
2.2.2017

Naantalin kylpylän  verkkosivuille tästä>>

NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Edukkaammin Naantalin kylpylään.".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.