Tiedote 25.6.2018

Tervetuloa Villan tilan rantaan uimaan!

pelastusrengas_tied.jpg

Suojaisan lahdenpoukaman ranta tarjoaa runsaasti auringonotto- ja pikniktilaa


Epätietoisten kyselyiden johdosta Naantalin kaupungin ulkoliikuntapaikkojen kunnossapito ja kaupungin matkailuväki haluavat toivottaa jokaisen viettämään aikaa Villan tilan rantaan.

Ranta-alue on käytettävissä aivan samoin ehdoin kuin muutkin Naantalin uimapaikat. Suojaisan lahdenpoukaman ranta tarjoaa runsaasti auringonotto- ja pikniktilaa.


Pysäköintialueelta on rantaan matkaa noin 200 metriä. Avarassa rannassa ei ole pysäköintipaikkoja, vaan kaikki ajoneuvot on jätettävä pysäköintialueelle.Villan tilan matkailutoiminta rajoittaa alueella kulkemista
Matkailutoiminta rajoittaa vain alueella kulkemista, ei rannan käyttöä. Kun Kirstiläntieltä käännytään Villantielle, tie johtaa suoraan uimapaikan pysäköintialueelle. Alkuosa pysäköintialueesta on tarkoitettu uimarannan käyttäjille. Taaempi osa toimii Kuparivuoren leirintäalueen lisäalueena, joten annetaan heille majoittumisrauha varsinkin illan myöhäisinä ja aamun varhaisina hetkinä. Asuinrauhaa kaipaavat myös Villan talon vakituiset asukkaat. Pihapiirissä sijaitsevat matkailijoille tarkoitetut huoltorakennus ja grillikota, jotka eivät ole yleisessä käytössä. Noudatathan rantaan kulkiessasi opastettuja reittejä!


Villan tilan alue kohenee vähin erin
Rantaa on vuoden aikana kunnostettu, mm. pukukopit on uusittu ja eväiden syöntiin tarkoitetut pöydät ja penkit on uusittu. Rannassa on lisäksi tukeva laituri ja puucee.  Turvallisuussyistä veneellä kiinnittyminen laituriin ei ole sallittua.
Ranta-alueesta ollaan laatimassa kehittämissuunnitelmaa, jota tulevina vuosina toteutetaan vaiheittain.


Mökin vuokrauskin on mahdollista
Uimarannasta eteenpäin sijaitsevassa niemessä on vuokramökkejä, joiden vuokrausta hoitaa Visit Naantali. Halukkaat voivat sieltä tiedustella vapaita ajankohtia, www.visitnaantali.com/camping (kohdassa Viikkomökit). Telttailumahdollisuutta ei alueella ole.

25.6.2018IMG_4559_www.jpg
Rannan uusitut pukukopit


ilmakuva18.jpg
Villan tila ilmakuva


NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Tervetuloa Villan tilan rantaan uimaan!".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.