Tiedote 10.8.2017

Kaupunginvaltuutetut luovuttivat unikeonpäivän huutokauppatulot lasten hyväksi

vanhat lastenvaunut lev85.jpg

Valtuustoryhmien unikeonpäivänä järjestämän hyväntekeväisyyshuutokaupan tuotto lahjoitettiin keskiviikkona 9.8. naantalilaisille yhdistyksille lasten ja lapsiperheiden hyväksi.


Unikeonpäivien perinteinen Politiikkatori sai tänä vuonna väistyä, kun Naantalin kaupunginvaltuutetut järjestivät sen sijaan hyväntekeväisyyshuutokaupan Itsenäisyydenpuistossa. Huutokauppa tuotti komean potin, 3055 €, joka lahjoitettiin MLL:n ja Pelastakaa Lapset ry:n Naantalin osastojen käyttöön kaupungintalolla järjestetyssä tilaisuudessa keskiviikkona 9.8. klo 12.00. Lahjoituksen olivat vastaanottamassa Minna Liesegang (MLL), Kirsti Ihander (PeLa) ja Viveka Raitanen (PeLa).


Huutokauppa järjestettiin talkoovoimin ja yhteistyössä: Naantalin Kulttuuritaloyhdistys antoi  markkinapöydät huutokauppakäyttöön, meklarina toiminut Lassi Lähteenmäki heilutti nuijaa talkootyötä, myös äänentoisto järjestyi korvauksetta. 


Huutokaupan järjestelytyöryhmän muodostivat valtuutetut Tommy Björkskog, Sirpa Hagsberg ja Saara Seppälä. Kaikki poliittiset puolueet osallistuivat huutokaupattavien tavaralahjoitusten keräämiseen, mistä suuret kiitokset heille. Lämmin kiitos myös mukaan lähteneille yrityksille ja yksityishenkilöille!Huutokaupan järjestelytyöryhmä10.8.2017


Lahjoitustilaisuuden osallistujat


Lahjoituksesta iloitsivat MLL:n Minna Liesegang (edessä vas.) poikiensa Masin ja Mortin kanssa, Kirsti Ihander (PeLa) ja Viveka Raitanen (PeLa).

Takarivissä valtuutetut Jan Lindström (kok), Samuli Santalahti (kesk), Terhi Kärkkäinen (vas), Tommy Bjökskog (kd) ja Sirpa Hagsberg (sdp).


huutokauppa  27072017 lev500.jpg
Meklari Lassi Lähteenmäkeä avustivat valtuutetut Heini Jalkanen (kesk) ja Mirva Maine (vihr).NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Kaupunginvaltuutetut luovuttivat unikeonpäivän huutokauppatulot".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.