Poliisi vastaa yleisestä järjestyksestä

Poliisi vastaa yleisten paikkojen järjestyksestä ja turvallisuudesta. Tälle sivustokokonaisuudelle on koottu muita yleisiä ja paikallisia turvallisuuteen ja järjestykseen liittyviä asiakokonaisuuksia.


Olemme pyrkineet kokoamaan tietoa esim. yhteystietoa myös paikallistasolla, jolloin se palvelee parhaiten naantalilaisia.


Poliisi vastaa usein lupa-asioissa


Poliisilta saa muun muuassa suuren osan erilaisista luvista, esimerkiksi ampuma-aseluvat. Poliisi myöntää myös vartijan ja turvasuojaajan hyväksymisen. 


Kaikilla kunnilla yhteinen järjestyslaki


Uusi järjestyslaki pyrkii edistämään järjestystä ja turvallisuutta yleisillä paikoilla. Järjestyslaki koskee yleisesti käytettäviä paikkoja riippumatta siitä, kuka paikat omistaa.  


Tiedon lähteet


Tiedon lähteinä on käytetty myös useiden asianomaisten yhteisöjen verkkosivuja. Nämä lähdetiedot ilmenevät myös asiakokonaisuuksista.


Naantalin kaupunki ei vastaa sisällön mahdollisten virheiden aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Kaupunki ei ota myöskään vastuuta niistä ulkopuolisten tuottamista aineistoista, joihin Naantalin sivuilta on tehty linkki.Lähteenä on käytetty muun muassa sisäasiainministeriön, intermin.fi, Suomi.fi:n ja Poliisi.fi:n internet-sivuja.

28.12.2017

NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Turvallisuus ja järjestys".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.