Tapahtuu

Kirjoita tähän ingressi teksti, joka näkyy listauksessa esim. roolien listaus.

Ajankohtaisia tapahtumia ja uutisia

Välttääksemme turhaa sähköpostiliikennettä ja informoidaksemme kuitenkin tehokkaasti yrityksille tarjottavista palveluista siirrämme entistä enemmän sisältöä nettisivuillemme.


Kerromme täällä enemmän yritystapahtumista, joiden luetteleminen ja lukeminen sähköposteista on vaivalloista. Lataamme tänne myös aikaisempien tapahtumien yhteenvetoja ja esitysmateriaaleja.Yrittäjänpäivää vietettiin Naantalin Lounasportissa.

5.9. pidetyssä Naantalin Yrittäjät ry:n ja kaupungin järjestämässä iltatilaisuudessa keskusteltiin vilkkaasti yritysvaikutusten arvioinnista Naantalin päätöksen teossa. Osallistujia tapahtumassa oli noin 40 - yrittäjiä, luottamusmiehiä ja kaupungin virkamiehiä.


Kaupunginjohtaja Jouni Mutanen korosti esityksessään hyvän yhteistyön merkitystä kaupungin kehittämisessä niin yritysten, järjestöjen ja kaupungin välillä. Lisäksi hän kannusti asettamaan tavoitteet riittävän korkealle.


Elinkeinoasiamies Jorma Ranta esitteli tutkimustuloksia, joiden mukaan yritysten ja kaupungin välinen yhteistyö ja kaupungin yritysystävällisyys on saanut yhä parempia arvosanoja yrityksille tehdyissä kyselyissä (Varsinais-Suomen maakuntaennusteen tulokset 2015-2017). Positiivisen kehityksen jatkumiseksi, hän rohkaisi yrittäjiä olemaan aloitteellisia kaupunkia kohtaan, jotta pieniinkin asioihin saadaan parannusta.


Hankinta-asiamies Jorma Saariketo Varsinais-Suomen yrittäjistä kertoi oikein toteutetun yritysvaikutusten arvioinnin merkityksestä kunnan elinvoimapolitiikan kannalta. Alustusten pohjalta käytiin vilkasta keskustelua siitä, miten yritysvaikutuksia parhaiten onnistuttaisiin mittaamaan.


15.9.2017

NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Tapahtuu".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.