Elinkeinoasiat

Naantali tarjoaa yrityksille kilpailukykyiset mahdollisuudet sijoittua, toimia ja laajentua. Kaupunki tukee yhteistyötä kaikkien eri toimijoiden, kuten yritysten, yrittäjäyhdistysten ja Turun seudun kuntien kanssa. 


Naantalin sijainti on hyvä ja toimiva. Naantalin satamasta on Suomen nopein yhteys Ruotsiin. Se tarjoaa monipuolisia palveluja yrityksille, mm. varastointi- ja huolintapalveluja. Sataman läheisyydestä löytyy myös kuljetusliikkeiden palveluja sekä yritysten toimitiloja ja tontteja.


Naantali sijaitsee lähellä Turun lentoasemaa, josta on sekä kansainvälistä reittiliikennettä Eurooppaan että säännölliset lentoyhteydet Helsinkiin. Turkuun matka taittuu alle puolessa tunnissa.


Haluamme luoda hyvät toimintaedellytykset yritystoiminnalle. Siihen liittyvissä asioissa on käytettävissäsi kaupungin asiantuntijat. 


Kaupungin omien elinkeinopalveluiden lisäksi Naantali ostaa mm. yritysten kasvuun ja kansainvälistymiseen sekä alkavien yritysten neuvontaan liittyvät palvelut Turku Science Park Oy:ltä. Sivun oikealla puolella olevasta linkistä näkee tarjoamimme yrityspalveluiden kokonaisuuden ja esityksen Turku Science Parkin palveluista.


Elinkeino- ja mankäyttöryhmä kokoontuu säännöllisesti kaupunginjohtajan johdolla käsittelemään yrityskohtaisten hankkeitten eteenpäin viemistä niissä tapauksissa, kun kaupungilla esim. maanomistajana on niihin vaikutusta. Esittelijänä kokouksissa toimii elinkeinoasiamies. Lisäksi elinkeinoryhmän kokouksissa pohditaan muita kaupungin yritystoiminnan ja yritysyhteistyön edistämiseen liittyviä ajankohtaisia asioita. Elinkeinoryhmä ei ole virallinen toimielin vaan asioita valmisteleva ryhmä, jossa sovitaan sisäisestä työnjaosta ja aikatauluista.


Elinkeinoryhmään kuuluvat:

  • kaupunginjohtaja Jouni Mutanen, puheenjohtaja p. +358 44 417 1416
  • tekninen johtaja Reima Ojala p. +358 50 0829 048
  • elinkeinoasiamies Jorma Ranta p. +358 44 733 4691
  • yhdyskuntatekniikan päällikkö Mika Hirvi +358 50 4649 902
  • maankäyttöpäällikkö Elise Lehikoinen p. + 358 50 4649 906


4.3.2019


Kaikissa yrittäjyyteen liittyvissä asioissa sinua palvelee:Elinkeinoasiamies

Jorma Ranta

p. 044 733 4691

etunimi.sukunimi@naantali.fiInfoa kaupungin elinkeinopalveluista:
Turku Science Parkin esittelyLue lisää Turun seudun tarjoamista mahdollisuuksista!Elinkeino-ohjelma päivitetään 1.6.2017 alkavalla valtuustokaudellaNaantalin matkailustrategiaa voit tarkastella tästä:


NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Elinkeinoasiat".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.