Naantalin Navire - paras paikka teollisuusalan yrityksille

Naviren alue on Naantalin uusin yritysalue, jonka logistisesti loistava sijainti tarjoaa tontteja kaikkiin teollisuusyritysten tarpeisiin.


Naantalin Luonnonmaalle on kaavoitettu 30 ha suuruinen yritysalue, joka sopii erityisesti meriteollisuusalan yrityksille. Loistava sijainti Turun korjaustelakan sekä Meyer Oy:n telakan sijaintiin nähden mahdollistavat tavaroiden lyhyet varastointiajat sekä tehokkaan tuotannon tuotteiden lyhyiden toimitusmatkojen takia. Naantalin Satama Oy:n ylläpitämä laituri mahdollistaa raskaitten kokonaisuuksien merikuljetukset koko Itämeren alueelle.  Maanteitse sujuvat kuljetukset onnistuvat helposti lähellä sijaitsevan E18 tien välityksellä.


Naviren alueen pohjoisosan koko on noin 10 ha, jossa tontin koko on räätälöitävissä suurtenkin tarpeiden mukaan. Alueen eteläinen osa on noin 20 ha ja sieltä löytyy sekä pieniä että isoja tontteja. Kunnallistekniikka on alueella osittain jo rakennettu.


Naantalin kaupungin elinkeinopalvelut toimivat tiiviissä yhteistyössä yrittäjien kanssa, edesauttaen yritysten kehittymistä ja kasvua.  Naviren alueelle toimintaansa laajentavilla yrityksillä on mahdollisuus hakea ELY-keskukselta 20% investointitukea kone-, laite-, ja rakennusinvestointeihin.


Naantalissa ja sen lähialueilla sijaitsee yli 300 meriteollisuusyritystä, joissa työskentelee yli 7000 henkilöä. Nämä yritykset vastaavat 40% :sta Suomen meriteollisuuden liikevaihdosta. Vahvan maakunnallisen korkeakoulu- ja ammattioppilaitosverkoston ansiosta työvoiman saatavuus on hyvä myös tulevaisuudessa.


Harkitsetko toiminnan laajentamista tai etsitkö yrityksellesi uusia kehittymismahdollisuuksia? Älä epäröi, vaan ota reippaasti yhteyttä! Saman pöydän ääressä etsimme ratkaisut juuri teidän yrityksenne tarpeisiin ja löydämme tarpeitanne parhaiten vastaavan tonttiratkaisun. Tule parhaiden joukkoon Suomen meriteollisuuden uudelle ykkösalueelle!


Naantalissa viihtyvät niin yritykset kuin asukkaatkin. Idyllinen kaupunki meren äärellä yhdistettynä keskeisiin palveluihin, loistaviin kulkuyhteyksiin sekä positiiviseen yritysilmapiiriin mahdollistavat hyvinvoivan työyhteisön sekä sulavan arjen.
Osta tai vuokraa


Tonttien hinta on 10 € / m2. Myös tonttien vuokraus on mahdollista.


Tee videomatka Naviren alueelle:22.8.2018

Tutustu sähköiseen esitteeseen kuvaa klikkaamalla:


Esite Naviren alueesta


Esite pdf-muodossa:


Lyhytosoite tälle sivulle:

www.naantali.fi/navire


Elinkeinoasiamies
Ranta Jorma
Puh: +358 44 733 4691
etunimi.sukunimi@naantali.fi


NAANTALIN KAUPUNKI

Yhteystiedot

Postiosoite: PL 43, 21101 Naantali

Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 2

p. (vaihde) +358 2 4345 111

kirjaamo@naantali.fi

etunimi.sukunimi@naantali.fi

© Naantalin kaupunki

Olet antamassa palautetta sivusta "Luonnonmaan Naviren yritystontit".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona.