Naantalin aurinkosähkön yhteishankinta

Naantalissa on käynnistetty aurinkosähköjärjestelmien yhteishankinta. Kyseessä on Avaimet käteen -hankinta, johon voivat osallistua kaupungin pientaloasukkaat. Yhteishankinnan infowebinaari pidettiin 11.2.2021. Tilaisuuden infopakettiin voit tutustua oheisista liitteistä. Ilmoittautumiset yhteishankintaan tehtiin 19.3.2021 mennessä. Jos olet kiinnostunut liittymään mukaan yhteishankintaan, ota yhteyttä Valonian energia-asiantuntija Liisa Harjulaan puh. 040 182 0412, liisa.harjula@valonia.fi

Yhteishankinta yhteistyössä Valonian kanssa

Yhteishankinnan osallistujien kokoamisen ja kilpailutuksen suorittaa Varsinais-Suomen kestävän kehityksen ja energia-asioiden palvelukeskus Valonia. Naantalin kaupunki osallistuu hankkeeseen tiedonvälittäjänä, mutta ei ole mukana itse kilpailutuksessa. Yhteishankinta on kuitenkin kiinteä osa kaupungin ilmasto-ohjelman toteutusta ja kuntalaisten aktivoimista uusiutuvan energian käyttöön.

Yhteishankinnan kilpailutus on tehty - hinnat alle tavoitetason

Aurinkosähkön yhteishankinnan kilpailutus on tehty ja järjestelmätoimittaja valittu. Kilpailutuksessa saatiin tavoiteltu hyöty ja eri kokoluokkien hinnat jäivät alle tavoitetason.

Kaikille osallistumislomakkeen jättäneille pidetään infowebinaari tiistaina 11.5. klo 17–18.30.

Jos olet kiinnostunut liittymään mukaan yhteishankintaan, ota yhteyttä Valonian energia-asiantuntija Liisa Harjulaan puh. 040 182 0412, niin saat osallistumislinkin. Mukana hankintajoukossa on 23 osallistujaa. Lopulliset sopimukset tehdään kohdekäyntien jälkeen. 

Asiasanat

Asuminen ja ympäristö
Energiahuolto