Tietoa asuntomessuista

Asuntomessualueen metsää ja Matalahti

Naantali järjestää vuoden 2022 asuntomessut yhteistyössä Osuuskunta Suomen Asuntomessujen kanssa. Messualue sijaitsee upealla Luonnonmaan saarella, Kultaranta-golfin läheisyydessä, Matalahden rannalla noin kolmen kilometrin päässä Naantalin keskustasta. Alueen läheisyyteen suunnitellaan parhaillaan uutta päiväkotia ja koulua.

Perinteinen sisäsaariston peltomaisema, kaunis metsäinen kallioluonto ja alueen virkistysmahdollisuudet luovat upean kokonaisuuden viihtyisälle asumiselle ja kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille.

Hankkeen yhteydessä messualueelle kunnostetaan venereitti ja rakennetaan uusi venesatama ja rantapuisto.

Alueelle on suunniteltu sekä yhtiömuotoista asumista, että noin 20 pientalotonttia. Tonttien ympärille jätetään paljon viheralueita. Alueen kokonaispinta-ala on noin 20 hehtaaria. Tonttimyynti on käynnissä ja päättyy lokakuun lopussa. Päätökset ensimmäisten tonttien luovutuksesta pyritään tekemään vuoden 2020 alussa ja kohteiden rakentamisen voi aloittaa syyskuussa 2020.

Tutustu asuntomessualueeseen

Videolla asuntomessujen projektipäällikkö Timo Tirri esittelee Lounatuuli-alueen omakotitalotontteja sekä vapaa-ajan asuntojen tontit. Naantalin kaupungin YouTube-kanavalta löytyy myös muun muassa yhtiömuotoiseen rakentamiseen tarkoitettujen tonttien esittelyvideo.

Tutustu asuntomessualueeseen yläilmoista käsin! Video on kuvattu kesällä 2018. 

Projektipäällikkö
Organisaatio
Tekniset palvelut
Yksikkö
Naantalin Asuntomessut 2022
Matkapuhelinnumero
050 410 4005
Sähköposti
etunimi.sukunimi@naantali.fi
Address
Käsityöläiskatu 2, Pl 43
Projektikoordinaattori
Organisaatio
Tekniset palvelut
Yksikkö
Naantalin Asuntomessut 2022
Puhelinnumero
04 4772 5726
Sähköposti
etunimi.sukunimi@naantali.fi
Address
Kaupungintalo, Käsityöläiskatu 2

Suomen Asuntomessut

Naantalin Asuntomessut järjestetään yhteistyössä Osuuskunta Suomen Asuntomessujen kanssa. Asuntomessuorganisaatiosta voit lukea lisää asuntomessut.fi-sivustolla.
lateral-image-left

Avainsanat

Asuminen ja ympäristö
Asuminen
Rakentaminen